Ποιοι διασημοι εχουν το δικο τους… νησι;



Στο Mel Gibson ανήκει το Mago Island, που βρίσκεται στα νησιά Φίτζι. Έχει έκταση 8.4 τετραγωνικά μίλια και ο διάσημος ηθοποιός το αγόρασε για 15 εκατ. δολάρια από την εταιρία Toyku Corporation......

Ο Johnny Depp ερωτεύτηκε τις Μπαχάμες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Πειρατών της Καραϊβικής και απέκτησε το 45 στρεμμάτων νησί του, που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος Exuma αντί 3,6 εκατ. δολαρίων.

Ο Nicholas Cage επέλεξε επίσης τις Μπαχάμες για το δικό του τροπικό παράδεισο. Το νησί Leaf Cay ανήκει στον ηθοποιό από το 2006 αντί 3 εκατ. δολαρίων.


Ο Eddie Murphy είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και δε δίστασε να ξοδέψει 15 εκατ. δολάρια για το Rooster Cay… επίσης στις Μπαχάμες.


Στη Celine Dion ανήκει ένας μικρός ιδιωτικός παράδεισος στο Κεμπέκ, το Île Gagnon, που βρίσκεται στον ποταμό Mille Île’s.

Ο αγαπητός στις νεαρές (και όχι μόνο) ηλικίες Leonardo Di Caprio απέκτησε έναντι 2,4 εκατ. δολαρίων το Blackadore Cay στο Μπελίζ και σκοπεύει να το κάνει οικολογικό-τουριστικό προορισμό για τους απανταχού οικολόγους.

Ο διάσημος μάγος David Copperfield έχει στην ιδιοκτησία του διάφορα μικρά νησάκια στις Μπαχάμες. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζεται το Musha Cay, το οποίο αν σας ενδιαφέρει ο μάγος το νοικιάζει για 325.000 δολάρια την εβδομάδα (!).


Η ευλύγιστη Shakira έχει το 700 στρεμμάτων νησί Bonds Cay, αξίας 16 εκατ. δολαρίων, το οποίο απέκτησε από τον πρώην ιδιοκτήτη του, το μέλος των Pink Floyd, Roger Waters.
Ο τηλεοπτικός αστέρας, Bear Grylls, γνωστός και στην Ελλάδα μέσα από την εκπομπή «Man vs Wild» που προβάλει ο Σκάι αγόρασε το νησί Saint Tudwal, που βρίσκεται στις ακτές της Ουαλίας, όπου περνάει τις διακοπές του με την οικογένειά του.
Ο πορτορικάνος Ricky Martin τον Απρίλιο του 2008 αγόρασε έναντι 6 εκατ. δολαρίων ένα νησί στον κόλπο Angra dos Reis (Ο κόλπος των βασιλιάδων) στη Βραζιλία.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου