Αγιοβασιλιατικα κολπα για γιορτινο σεξ


Λίγες ημέρες σε χωρίζουν από τη νέα χρονιά, και είτε έχεις νέο αγόρι, είτε οι τελευταίες χρονιές σε έχουν βρει με τον ίδιο αγαπημένο, οι ξεκούραστες ημέρες των διακοπών αποτελούν ιδανική ευκαιρία για περισσότερο και καλύτερο σεξ.


Εμείς εμπνευστήκαμε από το πνεύμα των γιορτών και εσύ αρκεί να υλοποιήσεις τα δέκα καλύτερα αγιοβασιλιάτικα κόλπα στο κρεβάτι... και όχι μόνο.

Νούμερο 10: τρίγωνα Κάλαντα
Λίγο πριν τη νέα χρονιά, σκοπός σας ίσως είναι να κάνετε το καλύτερο και πιο ηχηρό σεξ του χρόνου. Επειδή, τέτοιες ημέρες όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους, και δεν θα ήθελες να σου κάνουν έξωση για παρενόχληση, ψάξε στη σιντιέρα και βρες εκείνο το ξεχασμένο cd που περιλαμβάνει όλα τα γιορτινά τραγούδια. Βάλε το cd στη διαπασών και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο. Αρχικά, θα χρειαστείς λίγη εξάσκηση μέχρι να απελευθερωθείς πλήρως. Όμως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον αγαπημένο σου, από τα ξεφωνητά, καθώς έρχεσαι σε οργασμό που προκάλεσε εκείνος. Άσε που όλη η γειτονιά θα νομίζει πως χαίρεστε τις άγιες ημέρες με γιορτινά τραγουδάκια και δεν θα σου κάνουν παρατήρηση για ηχορύπανση.

Προσοχή: αν αρέσκεστε στο πολύ πρωινό σεξ, μην ξεχνάτε πως Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα έρθουν μικροί πιτσιρικάδες να σας πουν τα τρίγωνα κάλαντα. Φωνάξτε ελεύθερα τις υπόλοιπες ημέρες, γιατί τις συγκεκριμένες κινδυνεύετε να σας πιάσουν στο στόμα τους οι μικροί και να γίνετε βούκινο σε όλη την πόλη.

Νούμερο 9: η βοηθός του Αϊ Βασίλη
Φέτος, εκτός από τη στολή της αγιοβασιλίτσας, μπορείς να επενδύσεις και στη φαντασίωση του πιστού ξωτικού, βοηθού του Άγιου Βασίλη. Τι σημαίνει αυτό: προμηθεύεσαι το κατάλληλο κοστούμι ή έστω τα καυτά πράσινα και κόκκινα εσώρουχα και κάνεις ό,τι και το ξωτικό. Δουλεύεις όλη τη νύχτα ασταμάτητα για να ικανοποιήσεις τα γούστα του καλού σου. Οφείλεις να είσαι υπάκουη και να δοκιμάσεις αυτά που θα ζητήσει, απαιτώντας τα νόμιμα ανταλλάγματα με τη σειρά σου.

Προσοχή: αν η φαντασίωση του ξωτικού, αποδειχτεί άκρως ξεσηκωτική για εκείνον, μην την εφαρμόζεις μόνο στις γιορτές.

Νούμερο 8: στάση για γιορτινό δείπνο
Το συγκεκριμένο κόλπο είναι περισσότερο ριψοκίνδυνο. Κατά τη διάρκεια του γιορτινού οικογενειακού δείπνου, βρείτε ο καθένας από μια δικαιολογία και κάντε το πιο έντονο αλλά μυστικό σεξ της ζωής σας. Στόχος είναι να μην δώσετε τροφή για σχόλια, να απομακρυνθείτε ξεχωριστά από το τραπέζι, και να κάνετε ένα στα γρήγορα σε κάποιο από τα υπνοδωμάτια, ντουλάπα ή τουαλέτα του σπιτιού.

Προσοχή: ρυθμίστε από τις λεπτομέρειες υλοποίησης του κρυφού σεξ (μέρος, ποιά δικαιολογία θα βρει ο καθένας) για να μην χάσετε χρόνο κινώντας τις υποψίες των συγγενών στη συνέχεια.

Νούμερο 7: στενές επαφές πιο στενές δεν γίνεται
Κατέβα στην αποθήκη και βρες το σλίπνιγκ μπαγκ των καλοκαιρινών διακοπών. Βάλε τις μαύρες δικτυωτές κάλτσες και πείστον πως πρέπει να παίξετε το ρόλο της γέμισης ή της άδεια κάλτσας πάνω στο τζάκι που περιμένει να γεμίσει. Μπείτε μέσα στο σάκο, κούμπωσέ τον μέχρι επάνω και προσπαθήστε να κάνετε ό, τι περισσότερο μπορείτε. Καθώς ο χώρος είναι στενός, οι επιλογές στενεύουν. Δοκιμάστε τη στάση κουταλάκια (πλάι πλάι), γυναίκα από πάνω (ξαπλωμένη επάνω του), ιεραποστολικό και όσες άλλες στάσεις είναι ευφικτό να γίνουν στο στενό χώρο που διαθέτετε. Το συγκεκριμένο κολπάκι προσφέρεται για να αυξήσετε την τριβή, το δέσιμο (πιο κοντά δεν γίνεται) και το χιούμορ σας.

Προσοχή: είναι καλύτερο να αποφύγεις το στοματικό στη συγκεκριμένη φάση. Είπαμε να διασκεδάσεις, όχι να μας μείνεις στον τόπο σε περίπτωση που κολλήσει το φερμουάρ και εγκλωβιστείς μόνη με το πέος του στο στόμα, εκεί κάτω.

Νούμερο 6: βόλτα στο χιόνι
Ήρθε η ώρα να αποχωριστείς τη ζέστη του τζακιού. Άλλωστε αν δεν νιώσεις λίγο κρύο, πως θα καταλάβεις πως ήρθαν οι γιορτές. Αφήστε φίλους και συγγενείς στο σπίτι και βγείτε για μια βόλτα στο πλησιέστερο βουνό. Βρείτε μια απόμερη γωνιά, βάλτε το καλοριφέρ του αυτοκινήτου στους 30 βαθμούς και δώστε ρεσιτάλ ηδονής γύρω από το λευκό τοπίο. Αν δεν υπάρχει χιόνι στην πλαγιά ή στον ορίζοντα, δεν πειράζει. Στρώστε μια κουβέρτα στο δασάκι, και ρίξτε το στο σεξ.

Προσοχή: πριν γυρίσετε πίσω, στην πρώτη περίπτωση του χιονιού, τοποθετήστε έναν χιονάνθρωπο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Στην δεύτερη περίπτωση του δάσους, φρόντισε να ξεφορτωθείς όλα τα κλαδάκια που θα έχουν βολευτεί στα πλούσια μαλλιά σου και θα φανερώσουν τι κάνατε στη βόλτα σας.

Νούμερο 5: ο οργασμός θα έρθει από την καμινάδα
Με όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που κυκλοφορούν και παραλαμβάνουν μια καμινάδα, αυτή η λίστα με τα πρωτοχρονιάτικα σεξουαλικά κολπάκια, θα ήταν ελλιπής αν δεν φρόντιζες την ‘’καμινάδα’’ του καλού σου. Δεν εννοούμε φυσικά να καθαρίσεις την καμινάδα του τζακιού. Ασχολήσου αποκλειστικά με το πέους του καλού σου. Επιβάλλεται να φοράς την στολή της αγιοβασιλίτσας που αγόρασες πριν τις γιορτές, για να τον βάλεις στο εορταστικό νόημα. Με την ίδια λογική, ζήτα του να περιποιηθεί κι εκείνος τα γεννητικά σου όργανα, με τα χείλια και τη γλώσσα του.

Προσοχή: αφήστε κατά μέρους τα ακροβατικά στη στέγη του σπιτιού, δίπλα στην καμινάδα. Είπαμε το κολπάκι ήταν συμβολικό. Από αλλού περιμένουμε να βγάλεις καπνούς απόλαυσης και όχι από την καμινάδα.

Νούμερο 4: εκεί που πλάθεις τα γλυκά
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ζήσεις τον έρωτά σου (με όλη τη σημασία της φράσης), παρά πάνω στο τραπέζι που πλάθεις τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Δήθεν πάνω στην έξαψη της στιγμής, ζήτα του να σε πάρει πάνω στο τραπέζι. Εκείνος όρθιος μπροστά στο τραπέζι και εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα. Καθώς διεισδύει, εσύ τυλίγεις τα πόδια γύρω από τη μέση του και παιχνίδι ανάβει.

Προσοχή: πρέπει να διαθέτεις γερό τραπέζι για να μην βρεθείτε από τα συννεφάκια του έρωτα στο νοσοκομείο.

Νούμερο 3: τυφλός Αϊ - Βασίλης
Χρειάζεσαι μόνο μια μάσκα, ένα μαντήλι και τη κόκκινη στολή. Ουσιαστικά θα υλοποιήσετε τη γνωστή φαντασίωση της τυφλόμυγας, απλά το κλίμα θα είναι γιορτινό. Ζήτα του να δέσει τα μάτια και να καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ. Εσύ έχεις ήδη φορέσει τη στολή σου και κάνεις τα κολπάκια σου πάνω του. Μπορείς να τον γεμίσεις με σιρόπι καραμέλας ή σοκολάτα που θα γλείψεις απολαυστικά σε όλα τα σημεία του κορμιού του (και εκεί κάτω). Θα πρέπει να σου υποσχεθεί πως όσο κι αν το θέλει, δεν θα λύσει τα μάτια του.

Προσοχή: αν έχεις όρεξη να παίξετε κανονική τυφλόμυγα, φρόντισε να περιορίσεις την δράση σας στο υπνοδωμάτιο, γιατί διαφορετικά κινδυνεύει να πέσει πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμα του. Και ποιός σε ακούει μετά.

Νούμερο 2: στολίδια και κακό
Φέτος δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μόνο με το καθάρισμα του σπιτιού ή τον στολισμό του δέντρου. Πρέπει να ασχοληθείς με εκείνος κι αυτός με εσένα. Τι καλύτερο από το να στολίσετε αλλήλους με ένα ωραίο τατουάζ (δεν χρειάζεται να είναι μόνιμο) αγάπης ή ένα σκουλαρίκι στα αυτιά ή στον αφαλό. Αν έχετε όρεξη για κάτι πιο προχωρημένο, πείτε ναι στην αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής (και των δύο). Εκείνος μπορεί να σου αφήσει το ιδιαίτερο στίγμα του, κάνοντας ένα όμορφο σχέδιο στην περιοχή της ήβης, κι εσύ θα αφαιρέσεις ότι δεν χρειάζεται για να κάνεις το στοματικό πιο εύκολο.

Προσοχή: δεν πρέπει να αστειεύεστε με τα ξυραφάκια. Τόσο η δική του, όσο και η δική σου μικρή περιοχή είναι ενδεδυμένη με μια ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα, αρκετά επιρέπή στα κοψίματα!

Νούμερο 1: στο τζάκι ολοταχώς
Το σεξ μπροστά στο τζάκι δεν χρειάζεται να είναι μόνο ρομαντικό. Δηλαδή, μπορείς να ξεφύγεις από το μοτίβο πίνουμε ένα ποτήρι κρασί, στρώνουμε κάτω μια κουβέρτα, κοιτάζουμε τις φλόγες και κάνουμε έρωτα. Στήσου στα τέσσερα και ζήτα να έρθει από πίσω. Αν θέλεις να του κάνεις ένα δώρο παραπάνω, μην πεις όχι στο πρωκτικό. Η φωτιά από το τζάκι θα ανάψει τα αίματα και θα κάνει την κορύφωση και των δύο, πιο έντονη.

Προσοχή: μην παρασυρθείτε από το πάθος και πλησιάσετε παραπάνω απ΄όσο πρέπει στο τζάκι. Κρίμα είναι να τρέχεις να γιατρέψεις τα εγκαύματα χρονιάρες μέρες.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου