τα 14 πιο παραξενα ξενοδοχεια του κοσμου..


Για τους περισσότερους ανθρώπους τα ξενοδοχεία είναι ένα μέρος μόνο για ύπνο.  
Να όμως που υπάρχουν και «ξεχωριστά»  ξενοδοχεία που υπόσχονται διακοπές αλλιώτικες από τις άλλες.
 
Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της Χίμαιρας, εντόπισαν τα 14 πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου..
Εσείς έχετε μόνο να αποφασίσετε σε ποιο θα κάνετε τις επόμενες διακοπές σας..



1. California’s Madonna Inn, USA
 
Πολλά εκκεντρικά δωμάτια, το καθένα με διαφορετικό θέμα. Δοκιμάστε το “Yahoo” όπου κέρατα κρέμονται πάνω από το κρεβάτι ή το “Rock Bottom” όπου είναι σαν να ζείτε σε σπηλιά.

2. The Galactic Suite Space Resort, Barcelona

Όταν το Galactic Suite Space Resort θα ανοίξει το 2012, οι φιλοξενούμενοι θα χρεώνονται με 4,4 εκατ. Δολάρια για 3 νύχτες, θα μένουν στο πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο. Φυσικά θα περιλαμβάνεται και 8 εβδομάδες εκπαίδευση σε τροπικό νησί.

3. Goldfish Hotel at Amsterdam airport
 
Αυτό το παράξενο ξενοδοχείο δεν είναι για εσάς, είναι για τα χρυσόψαρα σας. Τιμολογείται ως πρώτο ξενοδοχείο για χρυσόψαρα στον κόσμο, βρίσκεται στο ιδιόκτητο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και μπορείτε να αφήνετε τα κατοικίδια σας για διαμονή όσο εσείς θα λείπετε . Το 5στερο ψαρο- ξενοδοχείο περιλαμβάνει ένα γήπεδο τένις, μια παραλία και μια πισίνα με τσουλήθρα.

4. The Everland Hotel, Paris
 
 
Αυτό το παράξενο ξενοδοχείο έχει ένα μόνο δωμάτιο, ένα σαλόνι και ένα μπάνιο. Όλες οι πλευρές είναι σημαντικά συστατικά της καλλιτεχνικής ιδέας . Είναι δωμάτια για μία νύχτα μόνο, το mini bar είναι πλήρως εξοπλισμένο και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και το πρωινό σας έρχεται μέχρι την πόρτα σας.
 
5. The Gamirasu Cave Hotel, Turkey
 
Μερικοί άνθρωποι πληρώνουν για να κοιμούνται μέσα σε μια σπηλιά. Το Gamirasu Cave Hotel στην Τουρκία είναι ένα τέτοιο μέρος. Το σπήλαιο "χρησιμοποιούταν ως Βυζαντινό μοναστήρι, που χρονολογείται περίπου 1.000 ετών," Τώρα, οι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν όπου οι τότε μοναχοί κοιμούνταν, σε μία  δροσερή τουρκική σπηλιά.
 
6. The Capsule Inn, Japan
 
Αυτό το ξενοδοχείο – κάψουλα είναι ένα  μικρό  δωμάτιο  για ύπνο. Μάλλον η λέξη «δωμάτιο» να μην είναι και τόσο ταιριαστό για αυτό το ξενοδοχείο..

7. Utter Inn Stockholm, Sweden

Το Utter Inn είναι ένα ακόμα δημιούργημα του Mikael Genberg’s. Αυτό το υποβρύχιο πλωτό ξενοδοχείο είναι κάτω από το νερό με το τυπικό σουηδικό κόκκινο σπίτι ως κορυφή και δωμάτια σαν ενυδρεία.  Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν σε αυτό με βάρκα, λαμβάνοντας και οδηγίες διαμονής. Αν διαλέξουν το λουξ πακέτο διακοπών, θα έχουν και ένα δείπνο μαζί.
 
8. The Giraffe Manor, East Africa
 
Το Giraffe Manor στην Νότια Αφρική είναι ένα γνωστό ξενοδοχείο για τις καμηλοπαρδάλεις του. Αλλά οι καμηλοπαρδάλεις δεν περιφέρονται απλά στον προαύλιο χώρο, αλλά τρώνε μαζί σας και χώνουν τα κεφάλια τους στα δωμάτια σας μέσα από τα παράθυρα.
 
9. Mardan Palace Hotel, Turkey
 
Αυτό που κάνει Mardan Palace Hotel ξεχωριστό είναι οι τιμές του. Είναι το πιο ακριβό ξενοδοχείο της Ευρώπης. Κόστισε περίπου 1,4 δις δολάρια για την κατασκευή του και στα εγκαίνια του ήταν όλη η show biz του πλανήτη. Η διαμονή κοστίζει 18.000 δολ. Την βραδιά.
Η πισίνα του μόνο θέλει μισή ώρα για να την διανύσεις με γόνδολα.
 
10. Das Park Hotel, Linz, Austria
 
Το Das Parkhotel είναι "κατασκευασμένο από τσιμεντένιους σωλήνες.
Το εσωτερικό των δωματίων είναι πολύ άνετα με διπλό κρεβάτι, αποθηκευτικό χώρο, μάλλινες κουβέρτες κλπ. Οι υπόλοιπες παροχές όπως τουαλέτα, μπάνιο και μίνι μπαρ παρέχονται από τον γύρω δημόσιο χώρο.. (ότι κι αν σημαίνει αυτό)
 
11. The Hotel IM Wasserturm, Germany
 
Μοναδικό στο είδος του το Hotel im Wasserturm, είναι ένα από τα πιο υπερπολυτελές ξενοδοχεία της Ευρώπης και ένα από τα πιο ασυνήθιστα της Γερμανίας.
 
12. Jumbo Hostel in Switzerland
 
Δεν είναι και πολύ άνετο να κοιμάσαι στο αεροπλάνο. Εκτός και αν είναι το Jumbo Hostel στην Σουηδία. Εδώ μπορείς να περάσεις την νύχτα σου σε ένα αληθινό jumbo jet.
 
13. Burj al Arab Dubai
 
Dubai is known for its opulence and the Burj al Arab is no exception. This crazy hotel is designed to look like a blowing sail. The Royal Suite in this pricey hotel costs $14,976.  The suite is 8,400 square feet, offers a rotating bed and private cinema and overlooks the turquoise Arabian sea.
Τι να πει κανείς για το ξενοδοχείο Burj al Arab στο Ντουμπάι; Αυτό το τρελό ξενοδοχείο είναι σχεδιασμένο σαν πανί από ιστιοσανίδα. Η βασιλική σουίτα κοστίζει 14.976 δολ την βραδιά. Είναι  τμ με στρογγυλό κρεβάτι, προσωπικό σινεμά και θέα την βαθυπράσινη αραβική θάλασσα.
 
14.The Shady Dell, Bisbee, Arizona
 
Το Shady Dell προσφέρει στους επισκέπτες του την δυνατότητα να κοιμηθούν σε ένα από τα εννέα αλουμινένια τρέιλερ της Αριζόνα. Κατασκευάστηκαν το 1951 και ανακαινίστηκαν πρόσφατα με λεοπαρδαλέ χαλιά, με κρυστάλλινα ποτήρια, με φωνόγραφο και δίσκους των 78 στροφών.
Σίγουρα αυτά τα ξενοδοχοτρέιλερ σε πάνε πίσω στον χρόνο, όταν η ελευθερία ήταν ακόμα μία λέξη που σε έκανε να μπεις στο αλουμινένιο σου σπίτι και να ψάξεις για το αμερικάνικο όνειρο ακούγοντας Rat Pack στο ραδιόφωνο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου