Κι όμως δεν είναι πορνό (Vid)

Σκληρή κριτική δέχεται η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS) για τη καμπάνια αντισύλληψης με τίτλο "Condon, No Condom". Οι επικριτές κάνουν λόγο ότι οι εικόνες είναι προκλητικές και μοιάζει με ερασιτεχνικό πορνό
Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS) έχει δεχτεί σκληρή κριτική για το βίντεο που σχεδίασε με σκοπό να προτρέψει τους νέους να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξεις στο σεξ.
Αρκετοί ισχυρίζονται ότι το βίντεο μοιάζει με ταινία πορνό και πως το περιεχόμενό του είναι ακατάλληλο.
Η εν λόγω καμπάνια με τίτλο "Condon, No Condom" κυκλοφορεί ήδη στο YouTube με διάφορα βίντεο και αναμένεται να... χρησιμοποιηθεί και από καθηγητές για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών.
Η μονοκάμερη λήψη του βίντεο παραπέμπει σε ερασιτεχνικό πορνό ενώ οι σκηνές αντικατοπτρίζουν πως συμπεριφέρονται τα έφηβα ζευγάρια.
Στο βίντεο "Go Back to Jen's' s" δείχνει ένα κορίτσι να γδύνεται στο κρεβάτι, να φορά στον κάμερα μαν το προφυλακτικό και μετά να κάνουν σεξ ενώ εκείνος καταγράφει τις εκφράσεις της.
Ωστόσο, αρκετοί διαμαρτύρονται ότι σε κανένα σημείο του βίντεο δεν δείχνουν στους έφηβους ποια είναι η σωστή επιλογή.
Ο διευθυντής του οργανισμού Family and Education Trust, Νόρμαν Γουέλς αναφέρει ότι είναι ανεύθυνο εκ μέρους του NHS να απεικονίζει μια γυναίκα ως σεξουαλικό αντικείμενο και μετά να λέει στους άνδρες ότι έκαναν τη σωστή επιλογή επειδή χρησιμοποίησαν προφυλακτικό.
Δείτε το video:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου