Η Ζέτα Θεοδωροπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της με το αμόρε

Η Ζέτα οσαν άλογο ξεχύνεται απο το κάρο
Η Ζέτα είχε γενέθλια και πήγε να τα γιορτάσει, χωρίς το κουνέλι της αλλά με το αγόρι της, ο οποίος είχε και αυτός γενέθλια –μοίρα, παιχνίδια που παίζεις. Και όταν το Ζετάκι γιορτάζει, το ρίχνει έξω, το καίει ρε παιδάκι μου. Φοράει όσο το δυνατόν λιγότερα -όταν λέμε λίγα, πιο λίγα δεν γίνεται- και γλείφει τα δάχτυλάκια της από ευχαρίστηση.

Η Ζέτα εσβησε και τούρτα. Μία νααααα με το συμπάθειο η οποία είχε πάνω το νούμερο 51(!)* και τη φωτογραφία του ζεύγους. Τρώγεται;





Το WTF της υπόθεσης είναι ότι στον εορτασμό ήταν και η πεθερούλα. Η κυρία δεξιά είναι μαμά του μεσαίου που είναι αγόρι της κοπέλας στα αριστερά. Αυτής με τα μπούτια, στήθια, χείλη, φωτιά, λαύρα. Μια χαρούμενη οικογένεια!




Παρακάτω, η Ζέτα μαζί με την φίλη της Ελένη Ευαγγελάτου σε έναν διαγωνισμό «Ποια μπορεί να φόρεσει λιγότερα». Σαφώς και νικήτρια είναι η Ζέτα αφού πλην ελαχίστον εξαιρέσεων όλα είναι διαθέσιμα στον λαό. Η Εξίσωση της φωτογραφίας ειναι (Ζέτα + Ελένη < απο ένα ολόκληρο φόρεμα).




Το δίχως άλλο θα έχεις παρατηρήσει ότι εδώ στο yupi μία αδυναμία στο κορίτσι που ακούει στο όνομα Ζέτα Θεοδωροπούλου την έχομε. Εδώ upskirt, εδω στα παρασκήνια της εκπομπής της και εδώ απο τις φετινές της διακοπές. Και αυτά είναι μόνο τα πρόσφατα.

*Κάναμε ρεπορτάζ και μάθαμε ότι το 51 ήταν το άθροισμα των ετών που έκλειναν μαζί τα πιτσουνάκια.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου