Πώς να διαλέξετε την καλύτερη φωτογραφία για το προφίλ σας στο facebook


Ο δημοφιλής ηλεκτρονικός τόπος εικονικής συγκέντρωσης OK Cupid εξέτασε περισσότερες από 7.000 φωτογραφίες των μελών του και παρατήρησε την ανταπόκριση τους στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια συνέταξε το εγχειρίδιο με τους χρυσούς κανόνες για «διαδικτυακές επιτυχίες»!

Πρώτος κανόνας: ένα μυστηριώδες βλέμμα θα σας εξασφαλίσει στα σίγουρα την επιτυχία. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το χαμόγελο είναι «ντεμοντέ» ενώ...


ένα βαθύ βλέμμα, που δεν αφήνει τον άλλο να μάθει τα πάντα για σένα με την πρώτη μάτια σίγουρα αποτελεί κίνητρο για να σε γνωρίσει περισσότερο.

Δεύτερος Κανόνας: Δώστε το κινητό σας σε κάποιον φίλο και ζητήστε του να σας τραβήξει αρκετές φωτογραφίες. Στο σπίτι σας, σε μία καφετέρια ή σε μία νυχτερινή σας έξοδο. Εάν πάλι είστε μόνοι σας χρησιμοποιήστε μία web κάμερα και βγάλτε μερικές από τις καλύτερες σας φωτογραφίες. Μην σας ανησυχεί η χαμηλή ποιότητα. Στο διαδίκτυο η χαμηλή ποιότητα της φωτογραφίας δείχνει πόσο καλά τα έχετε με τον εαυτό σας, πόσο αυθόρμητοι είστε και πόσο οικείοι αισθάνεστε με τους διαδικτυακούς σας φίλους. Δεν σας ανησυχεί ότι μία φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης μπορεί να τσαλακώσει την εικόνα σας και αυτό σας δίνει extra πόντους.

Τρίτος κανόνας: Δείξτε το σώμα σας, εάν φυσικά είστε περήφανοι για αυτό. Ένα ωραίο καλοσχηματισμένο σώμα και ένα πλούσιο στήθος είναι διαβατήριο για την «καλωδιακή» επιτυχία. Όμως προσοχή: να δείξετε μόνο τα καλύτερα σας σημεία.

Τέταρτος Κανόνας: Όχι τοπία και «άχαρες» φωτογραφίες. Σίγουρα το τελευταίο πράγμα που περιμένει κανείς να δει μπαίνοντας στο προφίλ σας είναι οι φωτογραφίες από τα μέρη που έχετε επισκεφτεί ή φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί «άσκοπα» δηλαδή δύο πόδια με κάλτσες ή μία πλάτη.

Να θυμάστε ότι: η φωτογραφία που θα βάλετε στο προφίλ σας, θα πρέπει να αντιπροσωπεύει το ποιος πραγματικά είστε και τι γυρεύετε από τους άλλους. Η φωτογραφία θα πρέπει να πετύχει αυτό που θα προκαλούσατε με την εμφάνισή σας σε μία παρέα δηλ. να γίνεται η ψυχή της παρέας και να κερδίσετε όλα τα βλέμματα

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου