Πως να καταλάβεις ότι υποκρίνεται στο ... sex ! no 2


Μάθε πότε τα «αχ, βαχ» της είναι αληθινός οργασμός και πότε θέτει υποψηφιότητα για Όσκαρ ερμηνείας!

1 Σπασμοί
Οι μυϊκοί σπασμοί είναι ο ασφαλέστερος δείκτης γιατί είναι κάτι που ούτε μπορεί να το προσποιηθεί, αλλά ούτε και να το κρύψει. Αν καταφέρεις να της δώσεις τον χρόνο που χρειάζεται και δεν κατακτήσετε τον… παράδεισο ταυτόχρονα γιατί εκεί θολώνουν λίγο τα νερά είναι βέβαιο πως θα αντιληφθείς τους κολπικούς σπασμούς. Κι αυτό είναι φυσικά, το μόνο, αληθινό αποδεικτικό στοιχείο!

2 Ιδρώτας ποτάμι
Ακόμα και -3ο C να έχει έξω, αν μέσα το κλίμα είναι θερμό, τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο. Όταν αρχίσεις να νιώθεις τον ιδρώτα της, αυτό σημαίνει ότι η έντασή της έχει αυξηθεί, η αναπνοή της είναι πιο γρήγορη, η πίεση και οι καρδιακοί παλμοί της είναι αυξημένοι. Έτσι, με το που θα έρθει σε οργασμό θα της δεις να είναι κουρασμένη, αλλά ευχαριστημένη.

3 Κόκκινα χείλη
Συμβουλή για προχωρημένους. Αν χρειάζεσαι παραπάνω ενδείξεις γιατί καμιά δεν σε καλύπτει, τότε κοίτα το στόμα της. Κανονικά, ο οργασμός θα κάνει τα χείλη του στόματός της πιο κόκκινα. Πρόσεχε όμως: ακόμα και το να τη φιλάς θα κάνει τα χείλη της πιο κόκκινα, οπότε, πρέπει να είσαι αρκετά έμπειρος για να καταλάβεις την διαφορά. Τέλος πάντων, κράτα τα στα υπόψη σαν επιπλέον τρόπο για cross-checking!

4 Διεσταλμένες κόρες
Οι διεσταλμένες κόρες των ματιών της είναι άλλος ένας τρόπος για να καταλάβεις αν η παρτενέρ σου φτάνει στην κορύφωση. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι κομματάκι δύσκολο μέσα στα σκοτάδια, αλλά με αναμμένα φώτα ή με το φως της μέρας γιατί εσύ δεν κολλάς σε στερεότυπα είναι πολύ πιθανό να το παρατηρήσεις αν την κοιτάς στα μάτια τη στιγμή που θα ολοκληρώνει. Άσε που θα πιστέψει ότι είσαι και πολύ ρομαντικός!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου