Top 10: Κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη με το ίντερνετ





Οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται καθημερινά και πολλά παραδοσιακά πράγματα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα μέσα από το ίντερνετ. Δες τις 10 πιο περίεργες υπηρεσίες που θα σου λύσουν τα χέρια έτσι και τις χρησιμοποιήσεις.

Εξάλλου, η οικονομική κρίση και η δυσχέρεια μας έχει οδηγήσει στο να αναζητούμε εναλλακτικούς τρόπους πληροφόρησης, ενημέρωσης, εξυπηρέτησης κατανάλωσης και παρουσίασης των προϊόντων.




Aρ. 10 : Μετακινήσου free

www.carpooling.gr : Είναι το τελευταίο trend στη μετακίνηση στο εξωτερικό, και απ’ ότι φαίνεται έχει προκαλέσει έντονη αίσθηση και στη χώρα μας. Το carpooling.gr μετρά ήδη έξι χρόνια και πρόκειται για το πρώτο site οργάνωσης ταξιδιών με ιδιωτικό όχημα στην Ελλάδα. Συνδέει τους ταξιδιώτες που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, φέρνει σε επαφή ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι και θέλουν να μοιραστούν τα έξοδά τους. Ο τρόπος είναι απλός: ανακοινώνεις το ταξίδι σου στο carpooling.gr και με την βοήθειά του βρίσκεις συνταξιδιώτες, με τους οποίους μοιράζεσαι τα έξοδα και την παρέα του ταξιδιού. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο για ταξίδια σου, όσο και για το γραφείο.


Aρ. 9 : Τα μπαζάρ δεν τελειώνουν ποτέ

www.MelinaMay.com : Στο πρώτο ελληνικό e-shop προσφορών μπορείς να βρεις ακαταμάχητες τιμές σε προϊόντα που δεν θα πιστέψεις. Το μοναδικό όμως είναι ότι στο συγκεκριμένο online shop κάθε εβδομάδα δίνεις ραντεβού με καινούρια μπαζάρ και μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε είδη και αξεσουάρ. Με ειδικό newsletter ενημερώνει τα μέλη του για τις νέες μελλοντικές προσφορές και έτσι έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίζεις εκ των προτέρων για τις αγορές σου.


Aρ. 8 : Ζήτω ο τζάμπας

www.forfree.gr : Ο μοναδικός online οδηγός για τις δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης. Eκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, εξορμήσεις στη φύση, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξει και πολλά ακόμα αναλαμβάνει να συγκεντρώσει το forfree.gr και να σου τα παρουσιάσει μέσα από την ιστοσελίδα τους.


Aρ. 7 : Για τρελές λιγούρες

www.thelosouvlakia.gr : Είναι η ώρα της λιγούρας και σκέφτεσαι «τι ωραία να είχαμε δύο σουβλάκια από το σουβλατζίδικο της γωνίας!». Ψάχνεις απεγνωσμένα το φυλλάδιο του, αλλά δεν το βρίσκεις πουθενά. Μην ανησυχείς, γιατί το σουβλάκι απέκτησε «διαδικτυακό σπίτι»! Το theloSouvlakia.gr είναι ο πρώτος οδηγός delivery ψητοπωλείων στο internet. Πρόκειται για μια καταγραφή, ομαδοποίηση και ηλεκτρονική παρουσίαση όλων των delivery ψητοπωλείων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας μέσω μιας ιστοσελίδας. Κατ’ επέκταση, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, είναι η 1η ιστοσελίδα που παρέχει όλη την που μπορεί να αναζητήσει κάποιος σχετικά με την αγορά που ανήκει στο σουβλάκι.


Aρ. 6 : Οδηγός για low budget διασκέδαση

www.Ftinapota.gr : Η ομάδα του Ftinapota.gr σου προσφέρει έξυπνες και οικονομικές ιδέες για να πιεις τον καφέ σου, το ποτό σου και να απολαύσεις ένα εξαίσιο γεύμα χωρίς να ξοδέψεις πολλά, σαν ένα low budget οδηγό διασκέδασης. Σε ενημερώνει για το πόσο στοιχίζουν οι καφέδες και τα ποτά σε κάθε μαγαζί, από τα πιο απλά μέχρι και τα special, ενώ ο χάρτης που συνοδεύει κάθε μαγαζί σε κατατοπίζει για να το εντοπίσεις κι εύκολα. Με έμφαση στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές , κάθε εβδομάδα καταγράφει τα πιο in στέκια της νεολαίας και τα meeting points για τους πιο ιδιαίτερους και απαιτητικούς πελάτες.


Aρ. 5 : Το εμπόριο ανάποδα

www.coinmad.gr: Πες πόσο έχεις και αυτοί σου λένε τι μπορείς να αγοράσεις. Το Coinmad δίνει τη δική του εναλλακτική πρόταση για το εμπόριο. Τα πράγματα είναι απλά.. Εδώ όλα γίνονται ανάποδα! Κάποιοι λένε ότι το χρήμα κινεί τα πάντα στον κόσμο μας, αντιθέτως στο coinmad κινούν τις προσφορές και τις ταιριάζουν με τα χρήματά σας, ώστε να βρείτε κάτι ενδιαφέρον να αγοράσετε!


Aρ. 4 : Η τέλεια λύση για τους φοιτητές

www.Studenthouse.gr : Όσοι έχουν περάσει σε άλλη πόλη για να σπουδάσουν, μακριά από τους γονείς σίγουρα το έχουν βιώσει. Η αναζήτηση σπιτιού είναι μια δύσκολη υπόθεση και αρκετά δαπανηρή. Εμείς ανακαλύψαμε την πρώτη ελληνική ηλεκτρονική πύλη εύρεσης φοιτητικής στέγης και φθηνής ενοικίασης που καταργεί την μεσιτική προμήθεια


Aρ. 3 : Σύγκρινε τιμές

www.shopnsave.gr : Τα εβδομαδιαία ψώνια αποκτούν νέο νόημα για την τσέπη σου μέσα από το site shopnsave.gr. τι ακριβώς γίνεται σε αυτή την ιστοσελίδα, σύγκριση τιμών στα προϊόντα που θα βρείτε στα ράφια των super markets. μπορείς να ψάξεις είτε με το είδος που σε ενδιαφέρει είτε με τον κατασκευαστή του με την έξυπνη μηχανή αναζήτησης. Μπορείς επίσης να πλοηγηθείς στις κατάλληλες κατηγορίες μέσω του αναλυτικού καταλόγου με τις κατηγορίες και υποκατηγορίες του. Μπορείς να επισκέπτεσαι τη σελίδα “Οι καλύτερες προσφορές” στην οποία μπορείς να βλέπεις σε καθημερινή βάση τις σημαντικότερες προσφορές της ημέρας, αλλά πόσα χρήματα εξοικονομείς από κάθε αγορά σου.


Aρ. 2 : Βρες συγκάτοικο

www.flatmates.gr : Αποφάσισες να μείνεις μόνος σου αλλά δεν μπορείς να το αντέξεις οικονομικά; Το Flatmates.gr μπορεί να σου βρει σπίτι και συγκάτοικο για να μοιραστείς τα έξοδα σου. Πολύ απλά μπορείς να γίνεις μέλος στο flatmates.gr και να πλοηγηθείς σε μια μοναδική υπηρεσία εύρεσης συγκάτοικου ή διαμερίσματος για συγκατοίκηση. Αφού εγγραφείς, έχεις πρόσβαση σε αγγελίες με πολλές λεπτομέρειες και φωτογραφίες. Μην χάνεις χρόνο, ο νέος σου συγκάτοικος σε περιμένει !


Aρ. 1 : Αντάλλαξε σπίτι

www.intervac-homeexchange.com : Η μόδα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια έρχεται να καλύψει την ανάγκη για οικονομικές και πρωτότυπες διακοπές, αφού παραχωρείς το σπίτι σου σε έναν άλλον, ο οποίος για το ίδιο διάστημα διαθέτει το δικό του. Κάθε μέλος μπορεί με ένα μικρό ποσό ετήσιας συνδρομής να συμμετέχει στην ξεχωριστή αυτή εμπειρία, να ανεβάζει φωτογραφίες του σπιτιού ή του εξοχικού του και να αναζητεί τον επόμενο προορισμό του!


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου