Τα Οχτώ Σημεία Που Προσέχουν Οι Άντρες




Άραγε τι έχει στο μυαλό του; Τι 
θέλει από εμένα; Είναι οι άντρες από τον πλανήτη Άρη; Μήπως μία γυάλινη σφαίρα μας ξεκαθάριζε καλύτερα το τοπίο; 
Μην καταφεύγετε σε extreme μέτρα. Σκεφτείτε ψύχραιμα και αποκωδικοποιήστε τα «θέλω» του συντρόφου σας και απολαύστε τη σχέση σας.




 1. Ανεξαρτησία Επανάσταση (και αποδέσμευση) τώρα!

 Αυτό που διαβάζαμε παλιά στα λευκώματα, δηλαδή ότι οι άντρες είναι σαν το γραμματόσημο και όσο πιο πολύ τους φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολλάνε, όσο… γραφικό κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια. Σε μία υγιή σχέση πρέπει και οι δύο να έχουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και τις δικές τους ζωές έτσι ώστε να μη «χάνουν» τον εαυτό τους μέσα στη σχέση. Σε καμία περίπτωση δε θα βρει ένας άντρας μία γυναίκα ελκυστική όταν αυτή είναι προσκολλημένη.


 2. Ο άντρας κυνηγός

Δεν είναι ανάγκη να ξαναμπούμε στη διαδικασία του debate. Ναι οι καιροί άλλαξαν και οι ρόλοι είναι πια… unisex, όμως οι άντρες προτιμούν να έχουν το πάνω χέρι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του φλερτ. Αφήστε τον λοιπόν να παίρνει αυτός τις πρωτοβουλίες αντί για εσάς και έτσι θα είστε σίγουρες πως πραγματικά ενδιαφέρεται να σας ξαναδεί.

 3. Σέξι αλλά χωρίς υπερβολές

Μπορεί όλες να νομίζουμε πως το σεξ… πουλάει, αλλά οι άντρες δεν εξιτάρονται με την υπερβολική σεξουαλικότητα. Στα πρώτα ραντεβού αφήστε τον να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει, και αποφύγετε τις υπερβολές. Περιοριστείτε σε βλέμματα όλο νόημα, και… σωματική επαφή που συμβαίνει τυχαία!

 4. Δεν ανυπομονεί για το σεξ

Μπορεί αυτό κυρίως να το προσμένουν οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες δίνουν σημασία στο πόσο… εύκολα πέφτουν οι γυναίκες στο κρεβάτι. Δώστε του να καταλάβει ότι έχετε παραπάνω να του δώσετε από επιδόσεις στο σεξ έτσι ώστε στο μέλλον να μην αναρωτιέστε αν σας θέλει για… τον εσωτερικό σας κόσμο.

 5. Νοιάζεται για τον σύντροφό της

Δεν μιλάμε για extreme καταστάσεις, αλλά για μικρές καθημερινές κινήσεις που υποδηλώνουν ένα τρυφερό ενδιαφέρον και μία κατανόηση των αναγκών του άντρα που βρίσκεται στο πλάι μας. Φτιάξτε του το αγαπημένο του φαγητό, σιδερώστε του το πουκάμισο αφού σας παίρνει 10 λεπτά και σε αυτόν 100… αφιερώστε του λίγο χρόνο για μία ευχάριστη έκπληξη…

 6. Τον αναδεικνύει Πίσω

 από έναν επιτυχημένο άντρα, βρίσκεται μία έξυπνη γυναίκα, που φροντίζει να αναδεικνύει τα σωστά του χαρακτηριστικά. Φροντίστε το βάζοντας το πετραδάκι σας τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στα σημεία του χαρακτήρα του που πιστεύετε ότι πρέπει να «προβληθούν» πιο πολύ. Βοηθείστε τον να είναι «σωστός» σε ένα επαγγελματικό δείπνο με το αφεντικό του και θα σας το ανταποδώσει.

 7. Δεν έχει στο λεξικό της τη λέξη πίεση

Ένα από τα πράγματα που απεχθάνονται οι άντρες, και το ξέρω ότι το ξέρεις, είναι η πίεση. Μην του τηλεφωνείτε όλη μέρα και μην τον πιέζετε για κάτι που δε θέλει, όπως για παράδειγμα να έχετε περισσότερη επαφή. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον απομακρύνετε. Κάντε υπομονή και θα έρθει αυτός σε εσάς. Σίγουρα, μην αναφέρετε πιο συχνά από μία φορά το εξάμηνο τη λέξη «μέλλον» και μία φορά το χρόνο τη λέξη «γάμος».

 8. Είναι ηθική και δυναμική Ένα είναι σίγουρο.

Όσο κι αν αρέσει στους άντρες να «προστατεύουν» το «ασθενές» φύλο, η γυναίκα που θα μείνει στο πλευρό τους για καιρό θα είναι αυτή που ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό και τα «πιστεύω» της. Ο σύντροφός σας, σαν επιλογή, είναι αντικατοπτρισμός του τι φιλοσοφία ζωής έχετε, και πως περιμένετε να σας αντιμετωπίζουν. Αν ας πούμε βλέπετε κάποιον που βρίσκεται ήδη σε μία σχέση, το κάνετε πολύ σαφές ότι δεν σας ενοχλεί η μοιχεία… αφού είστε ήδη η δεύτερη γυναίκα στη ζωή του και δεν σας πειράζει! Αυτά τα χαρακτηριστικά ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες. Ωστόσο, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να «ζητάμε» κι εμείς οι γυναίκες από τους συντρόφους μας, ως «αντάλλαγμα».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου