Εμπλέκουν την Kim Kardashian σε νέο πορνό-σκάνδαλο!



Μετά το σάλο που είχε προκληθεί για
την ερωτική ταινία που είχε γυρίσει το 2007, με τον πρώην της Ρέι Τζει (Ray J), τώρα βγαίνουν στη φόρα νέα πορνο-σκάνδαλα.

Ο βετεράνος πορνοστάρ Τζουλιαν Τζοξ (Julian St. Jox) ισχυρίστηκε πως όχι μόνο πέρασε μια βραδιά πάθους με την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αλλά συμμετείχαν μαζί σε όργιο!
Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, το Σεπτέμβριο του 2001 συνάντησε τη νεαρή - 20χρονη τότε Κιμ - σε ένα πάρτι, όπου είχε πάει συνοδεία με ένα μαύρο άνδρα. Εκείνη την περίοδο η Κιμ ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό Ντέιμον Τόμας (Damon Thomas), ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν επρόκειτο για τον ίδιο ή όχι.

«Καθώς έμπαινε μέσα η Κιμ όλοι την κοιτούσαν. Δεν ήταν διάσημη εκείνη την περίοδο, τουλάχιστον όχι όσο είναι σήμερα, αλλά για όλους όσους συμμετείχαν σε αυτά τα πάρτι ήταν ενδιαφέρουσα μόνο και μόνο επειδή ήταν ένα νέο πρόσωπο» δήλωσε ο Τζοξ στο περιοδικό Star.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πορνοστάρ, η συνοδός του - επίσης πορνοστάρ στο επάγγελμα - ήταν αυτή που έκανε την πρόταση για το όργιο στην νεαρή Κιμ. Μετά από έναν «βρώμικο», καυτό κι έξαλλο χορό η Κιμ και ο συνοδός της, τους ακολούθησαν σε ένα δωμάτιο όπου και έγινε το όργιο, αναφέρει το womenonly.gr

«Φαινόταν να ξέρει τι κάνει. Ανταποκρινόταν πλήρως και ήταν απόλυτα δεκτική σε ότι κάναμε» λέει ο ίδιος.

Από την πλευρά της η Κιμ διαψεύδει κάθε ισχυρισμό του Τζοξ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου