Από την Κίνα με… αγάπη



  • 0
     
 Από την Κίνα με… αγάπη
 
Ένα ρομαντικό μήνυμα μέσα σε μπουκάλι ανακάλυψαν μητέρα και κόρη σε παραλία της Σκωτίας ενώ παραμένει μυστήριο αν το «γράμμα» ταξίδεψε 5.000 μίλια από την Κίνα για να φτάσει εκεί.
Η 41χρονη Nicola MacFarlane και η 4χρονη κόρη της Lucy βόλταραν στην παραλία Portobello όταν τυχαία εντόπισαν το μπουκάλι να εξέχει από την άμμο. Το μήνυμα που περιείχε είναι γραμμένο στα κινέζικα.
Τώρα η οικογένεια προσπαθεί να καταλάβει αν το γράμμα έκανε το απίστευτο ταξίδι από την Κίνα μέσω της θάλασσας των Φιλιππίνων, του Ινδικού Ωκεανού και του Ατλαντικού για να καταλήξει στην ακτή της Σκωτίας.
Παραμένει άγνωστο πότε εστάλη το μήνυμα, ενώ φαίνεται να γράφτηκε την κινεζική ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- ή το φεστιβάλ Qixi, σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο, στις 7 Ιουλίου. Σύμφωνα όμως με το μοντέρνο ημερολόγιο, η γιορτή αυτή είναι στις 23 Αυγούστου.
Μυστήριο παραμένει αν το μήνυμα ταξίδεψε όντως από την Κίνα ή γράφτηκε από ένα ερωτοχτυπημένο ζευγάρι κάπου πιο κοντά.
Για τη Nicola όμως δεν έχει σημασία, ενθουσιάστηκε με την ιστορία αγάπης που διάβασε, όταν τη μετέφρασε από τα κινέζικα.
«Ελπίζω να είναι από την Κίνα αλλά ακόμα κι αν είναι από πιο κοντά, παραμένει μία τρυφερή χειρονομία και ένα ενδιαφέρον εύρημα. Είναι μία ιστορία αγάπης, απ’ όπου κι αν προέρχεται», λέει.
Δείτε τις φωτογραφίες
 Από την Κίνα με… αγάπη
 Από την Κίνα με… αγάπη
 Από την Κίνα με… αγάπη
 Από την Κίνα με… αγάπη
 Από την Κίνα με… αγάπη

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου