Η εμπιστοσύνη είναι… γένους αρσενικού!



perierga.gr - Η εμπιστοσύνη μεταξύ συντρόφων είναι γένους... αρσενικού!Πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ κατέδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο… καχύποπτες από ό,τι οι άντρες, καθώς αποδέχονται ως παραδεκτή την…
κατασκοπεία μηνυμάτων και e-mails των συντρόφων τους, προκειμένου να βρουν ενδείξεις (ή αποδείξεις) απιστίας! Περισσότερο από το ένα τρίτο των γυναικών, και πιο συγκεκριμένα το 37% περίπου, παραδέχτηκε ότι θα «κατασκόπευε» χωρίς καμία δυσκολία κείμενα, e-mails και μηνύματα των συντρόφων τους, με μόλις το 29% των αντρών να θεωρεί ως αποδεκτή μια παρόμοια συμπεριφορά από μέρους τους.
Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα περίπου 2.000 ατόμων από 18-55 ετών, δείχνει ότι οι γυναίκες παρόλο που είναι το πιο δίκαιο από τα δύο φύλλα… είναι και το πλέον καχύποπτο, πιστεύοντας ότι η παρακολούθηση είναι ο μόνος τρόπος για να… έχουν την ησυχία τους! Αυτό, μάλιστα, που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα αποτελέσματα της μελέτης είναι το γεγονός ότι τα υψηλότερα ποσοστά «κατασκοπείας» αφορούσαν σε νεότερες γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 34 χρόνων. Αντίθετα, το ποσοστό στις γυναίκες από 34 έως 55 ετών ήταν πολύ μικρότερο.
Η γυναικεία υποκλοπή, βέβαια, δεν σταματά στα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά περνάει και στα μηνύματα και στις λίστες επαφών στα κινητά τηλέφωνα των συντρόφων. Επίσης, το προφίλ τους στο Facebook δεν έμεινε στο… απυρόβλητο! Η ειδική στις διαπροσωπικές σχέσεις Jean Hannah Edelstein δήλωσε σχετικά: «Εάν ψάχνετε σε e-mail και sms του συντρόφου σας σκεφτείτε πιο σοβαρά το θέμα της εμπιστοσύνης στη σχέση σας…».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου