Η υπέρβαρη ήθελε να αγοράσει small!



Το επεισόδιο σημειώθηκε..

πριν λίγες μέρες σε εμπορικό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων στην οδό Ερμού, ανάμεσα σε πελάτισσα και σε μία από τις πωλήτριες.

Αιτία για τον καυγά μεταξύ των δύο γυναικών στάθηκε η εμμονή της πελάτισσας να υποστηρίζει πως το νούμερο που της πήγαινε σε μια μπλούζα που ήθελε να δοκιμάσει, ήταν το small κι αυτό παρά τα ...περιττά κιλά που είχε!

Σύμφωνα μάλιστα με πελάτες που βρέθηκαν μπροστά στο επεισόδιο, η πωλήτρια προσπαθούσε να της εξηγήσει με ευγενικό τρόπο ότι χρειαζόταν όχι ένα αλλά... δύο νούμερα μεγαλύτερα, αφού το small δεν της έμπαινε με τίποτα και κινδύνευε ακόμα και να σκιστεί!

Παρ' όλα αυτά, η πελάτισσα επέμενε σε εκνευριστικό βαθμό. Κι εκτός αυτού, αγανάκτησε και δήλωσε προσβεβλημένη βλέποντας την πωλήτρια να κάνει τον σταυρό της απορώντας γι' αυτήν την επιμονή.

Και τότε έγινε το... έλα να δεις.

Η πελάτισσα της έκανε παρατήρηση σε αυστηρό ύφος φωνάζοντας ότι θέλει να δει τον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ η πωλήτρια, μη μπορώντας να αντέξει άλλο, της... πέταξε την μπλούζα με δύναμη στο πρόσωπο και αφού δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει «γαλλικά» εναντίον της, επέστρεψε στο πόστο της σαν μην συνέβαινε τίποτα.

Και όλα αυτά μπροστά σε όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Βέβαια η πελάτισσα έφυγε χωρίς μπλούζα αλλά απειλώντας ότι θα τραβήξει την υπόθεση στα άκρα...
Πηγή: newsbomb.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου