Γυναίκες: Γιατί άλλο 20, άλλο 30, άλλο 40



Οι γυναίκες στα 20 είναι ντροπαλές και συνεσταλμένες. Στα τριάντα το μόνο που ζητάνε είναι να περνάνε καλά. Όταν όμως φτάσουν τα 40 ξέρουν πια τι θέλουν και πως να το πάρουν.

Ο κάθε άντρες επικεντρώνεται στο δικό του ηλικιακό γκρουπ. Κάποιοι προτιμούν τις μικρές, άλλοι πάλι τις λίγο μεγαλύτερες και οι υπόλοιποι θέλουν ώριμες γυναίκες. Η κάθε μία όμως θέλει το δικό της τρόπο προσέγγισεις. Τα στατιστικά εξάλλου μιλάνε από μόνα τους. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά.
20 something girls
Οι γυναίκες στην ηλικία των 20 θέλουν απλά επιβεβαίωση. Αρκεί να τις κάνεις να νιώσουν όμορφα και δεν πρόκειται να σου αρνηθούν κανένα ραντεβού. Εξάλλου τα νούμερα των στατιστικών είναι απόλυτα. 

Το 17% θα πει ναι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού αν αισθανθεί όμορφα
Μια στις 5 έχει σεξουαλικές επαφές μόνο με ένα σύντροφο
Τι θέλουν από τους άντρες; Ευγένεια.
9 στις 10 προτιμούν το βρώμικο σεξ.
Το 38% δηλώνει πως είχε 2 ή περισσότερους οργασμούς κατά την διάρκεια των τελευταίων σεξουαλικών επαφών
Το 30% θέλει ο σύντροφός τους να τους κάνει περισσότερο στοματικό σεξ
Οι 20άρες διψάνε να μάθουν καινούρια πράγματα. Για να της μείνεις αξέχαστος στο sex φρόντισε να έχει οργασμό, πράγμα καθόλου εύκολο για την ηλικία της, καθότι άπειρη και δεν ξέρει ακόμα καλά το σώμα της. Γενικά θα κάνει τα πάντα στην προσπάθεια να σε ικανοποιήσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να δοκιμάσεις πάνω της όλο το Κάμα Σούτρα. Γενικά έχε αίσθηση του χρόνου. Τα πεντάλεπτα και οι ωριαίες συνευρέσεις δεν είναι γι΄αυτήν. Ένα τεταρτάκι όμως στο οποίο θα είσαι τρυφερός και θα προσέχεις τις αντιδράσεις της για να δεις τι της αρέσει είναι αρκετό.
30 something girls
Οι γυναίκες στα 30 δεν είναι εύκολη περίπτωση. Προτεραιότητα έχει ο εαυτός τους και θέλουν να περνάνε καλά. Μην ξεχνάς ότι το βιογραφικό τους ήδη έχει αρκετές σχέσεις, πολλούς φίλους και μια καριέρα. Τα νούμερα λένε…

Το 28% δηλώνει ναι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού αν υπάρχει χημεία
Το χιούμορ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα
Το 48% είχε έναν οργασμό κατά την διάρκεια των τελευταίων σεξουαλικών του επαφών
2 στις 3 έχει χρησιμοποιήσει πορνό κατά την διάρκεια του σεξ
Το 60% είχαν περισσότερες από πέντε με έξι συντρόφους
Το 33% θέλει να τους κάνουν περισσότερο στοματικό σεξ
Το 19% θέλει περισσότερα φιλιά
Το 14% χρησιμοποίησε δονητή για να φτάσει σε οργασμό
Συνήθως οι γυναίκες αυτής της ηλικίας ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο για να δημιουργήσουν οικογένεια. Γι' αυτό και αποζητούν πολύ την πνευματική επαφή. Κάλεσέ την στο σπίτι για φαγητό και μαγείρεψέ της. Μίλησε μαζί της και θα την γοητεύσεις. Στο κρεβάτι ξέρει τι της αρέσει και τι όχι. Είναι πρόθυμη να χρησιμοποιήσει σεξουαλικά παιχνίδια (το 14% των γυναικών έχει δηλώσει ότι έχει χρησιμοποιήσει δονητή κατά την διάρκεια του σεξ, ενώ 42% θα ήθελε να έχει χρησιμοποιήσει χειροπέδες) αλλά κάντο σιγά σιγά και με τρόπο.
40 something girls
Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία ή έχουν ήδη δημιουργήσει οικογένεια ή έχουν αφιερωθεί τόσο στην καριέρα τους που έχουν πια ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Για το λόγο αυτό ξέρουν ακριβώς τι ζητάνε. 

Το 29% λέει ναι στο σεξ στο πρώτο ραντεβού αν υπάρχει χημεία
Η ευγένεια είναι αυτό που αποζητούν από τον σύντροφό τους
Το 86% είχε ένα ή περισσότερους οργασμούς στις πιο πρόσφατες σεξουαλικές του επαφές.
Το 68% έφτασε στην κορύφωση πριν από τον σύντροφό του
Το 28% θέλει πιο πολύ στοματικό σεξ
Το 38% έχει χρησιμοποιήσει χειροπέδες και have used a μαντήλια που καλύπτουν τα μάτια κατά την διάρκεια του σεξ
1 στις 4 δηλώνει ότι έχει πάει με περισσότερους από 20 συντρόφους
Οι 40αρες είναι τολμηρές και έχουν καταρρίψει όλα τα ταμπού. Έχουν δοκιμάσει τα περισσότερα γύρω από το sex και ξέρουν τι τους αρέσει και τι όχι. Αν έχεις κάτι καινούριο να τους προτείνεις μη φοβηθείς. Εξάλλου η λίμπιντό τους είναι και πάλι στα ύψη και το μόνο που αποζητούν είναι στιγμές απογείωσης σε αυτόν τον τομέα. 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου