Jenna Jameson: Η πιο ακριβοπληρωμένη πορνοστάρ!

http://www.twotsi.com/pdata/APP-1272189853-jenna_jameson.jpg
Προσθήκη λεζάντας

Γεννήθηκε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Πατέρας της ήταν ο Λώρενς Μασσόλι, διευθυντής προγράμματος για έναν θυγατρικό τηλεοπτικό σταθμό του NBC και αστυνομικός, ιταλικής καταγωγής...
 Μητέρα της ήταν η Τζούντηθ Μπρουκ Χαντ Μασσόλι, χορεύτρια (showgirl) στο Λας Βέγκας, η οποία χόρευε στο Tropicana και το Folies-Bergère.
Μετά τον θάνατο της μητέρας της από καρκίνο του δέρματος στις 20 Φεβρουαρίου 1976, όταν η Τζέννα ήταν δύο ετών, η Τζέννα ήρθε πολύ κοντά στον αδερφό της, τον Τόνυ Μασσόλι.Στην παιδική της ηλικία παρακολούθησε μαθήματα μπαλέτου, τα οποία τη βοήθησαν στη μελλοντική της καριέρα ως στριπτιζέζ, ενώ συμμετείχεσυχνά σε διαγωνισμούς ομορφιάς.Το 1990, σε ηλικία 16 ετών, η Τζέννα εκδιώχθηκε από το σπίτι της και συγκατοίκησε με το αγόρι της, έναν καλλιτέχνη του τατουάζ και πρώτο σοβαρό δεσμό της. Το αγόρι της ζωγράφισε αυτό που θα γινόταν το χαρακτηριστικό της τατουάζ, τις διπλές καρδιές, στον δεξιό γλουτό της, στο οποίο ο αδερφός της, που έγινε ο ίδιος καλλιτέχνης του τατουάζ, αργότερα προσέθεσε την επιγραφή “HEART BREAKER”.

Αρχικά σαν χορεύτρια

Αναζήτησε εργασία ως χορεύτρια στο Λας Βέγκας και το 1991 ξεκίνησε να χορεύει σε στριπ κλαμπ, έχοντας παραποιήσει τα στοιχεία ταυτότητάς της. Ενώ αρχικά απερρίφθη ως χορεύτρια στο στριπ κλαμπ Crazy Horse Too επειδή φορούσε σιδεράκια στα δόντια της, πέτυχε να προσληφθεί αφού τα είχε αφαιρέσει με τη βοήθεια του αδερφού της και μίας λαβίδας. Σύντομα κέρδιζε $2.000 τη βραδιά, προτού τελειώσει το λύκειο.Αργότερα το 1991, επέλεξε το όνομα «Τζέννα Τζέημσον» (“Jenna Jameson”) ψάχνοντας στον τηλεφωνικό κατάλογο για ένα επώνυμο που θα ταίριαζε με το όνομά της και τελικά επέλεξε το Τζέημσον από το Ουίσκυ Jameson, το οποίο πίνει.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ξεκίνησε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, συγκεκριμένα κοκαΐνης, LSD και μεθαμφεταμίνης και πάλι συνοδευόμενη από τον αδερφό της, ο οποίος ήταν εθισμένος στην ηρωίνη. Ο πατέρας της τη βοήθησε ν’ αποτοξινωθεί σε ένα ταξίδι της στην Καλιφόρνια. Μετά την αποτοξίνωσή της ήταν υπερβολικά λεπτή για να ποζάρει ως μοντέλο.Σε ηλικία 20 ετών, με τη στήριξη του πατέρα της, πόζαρε γυμνή σε περιοδικά όπως τα Hustler, Penthouse και Chéri και το 1993 ξεκίνησε την καριέρα της στις πορνογραφικές ταινίες. Το 1994 και μετά από πόλεμο πλειοδοσίας, η εταιρεία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών Wicked Pictures απέσπασε την υπογραφή της Τζέημσον για συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας.
Μετά από λίγες μόνο ταινίες έφτασε ταχέως τη γενική αναγνώριση στον χώρο και επιτυχημένες κριτικές και το 1996 κέρδισε τα κορυφαία βραβεία τριών σημαντικών οργανισμών του χώρου, της Καλύτερης Νέας Στάρλετ του XRCO, επίσης το Βραβείο Καλύτερης Νέας Στάρλετ της AVN και το βραβείο Video Vixen της F.O.X.E.. Ήταν η πρώτη ηθοποιός που κέρδισε και τα τρία αυτά βραβεία.Οι πρώτες εμφανίσεις της Τζέημσον σε ταινίες ήταν λεσβιακές σκηνές χωρίς άνδρες, μαζί με την τότε κοπέλα της, Νίκκι Τάιλερ. Η πρώτη της ετεροφυλοφυλική σκηνή ήταν με τον Ράντυ Ουέστ, στο Up and Cummers 10 (1994).
Στο ξεκίνημα της καριέρας της, η Τζέημσον υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι δεν θα γυρίσει ποτέ σκηνές πρωκτικού σεξ ή διπλής διείσδυσης. Έχει επίσης αποφύγει επαφή με μη λευκούς πρωταγωνιστές (διαφυλετική επαφή). Αντ’ αυτών, η «χαρακτηριστική της κίνηση» ήταν το στοματικό σεξ, με χρήση άφθονου σάλιου ως λιπαντικό.

Πόσα έβγαζε την ημέρα;

Ήδη το 2001, κέρδιζε $60.000 σε μιάμιση μέρα γυρισμάτων για ένα και μόνο DVD και προσπάθησε να περιοριστεί στο γύρισμα πέντε ταινιών τον χρόνο και στον χορό σε στριπ κλαμπ για δύο εβδομάδες τον μήνα, κερδίζοντας $8.000 τη βραδιά.Τον Οκτώβριο του 2005 ξεκίνησε την παραγωγή της ταινίας The Provocateur, στην οποία η Τζέημσον έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Η ταινία διανεμηθεί στα τέλη του 2006.
Από τον Νοέμβριο του 2005, είναι παρουσιάστρια της εκπομπής Jenna’s American Sex Star στο Playboy TV, όπου επίδοξες πορνοστάρ συναγωνίζονται σε σεξουαλικές πράξεις με έπαθλο ένα συμβόλαιο με την εταιρεία της.Η Τζέημσον έχει επίσης εμφανιστεί σε μικρούς ρόλους σε κάποιες μη πορνογραφικές ταινίες, όπως το Private Parts του Χάουαρντ Στερν το 1997.
Στις 3 Φεβρουαρίου 2006, η Τζέημσον, η Σαβάννα Σάμσον και αρκετές άλλες Vivid Girls φιλοξένησαν το πρώτο Πάρτυ Σούπερ Μπόουλ των Vivid και Club Jenna σε κλαμπ του Ντητρόιτ του Μίσιγκαν με τιμή εισιτηρίου $1.000, στα πλαίσια του οποίου έλαβε χώρα επίδειξη εσωρούχων. Όταν πρωτοανακοινώθηκε η διεξαγωγή του πάρτυ, προκλήθηκε αντίδραση από το NFL, το οποίο δεν το αναγνώρισε ως επίσημο γεγονός του Super Bowl. Στο φύλλο της 19ης Ιανουαρίου 2006 της εφημερίδας The Detroit Free Press, η Τζέημσον αποπειράθηκε να δώσει κάποιο τέλος στην αντιπαράθεση διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα υπάρξει επίδειξη γυμνού ή διεξαγωγή ερωτικών πράξεων σ’ αυτό, αν και το φύλλο της 6ης Φεβρουαρίου 2006 της εφημερίδας The Detroit News ανέφερε ότι η Τζέημσον είχε μία προσχεδιασμένη «δυσλειτουργία γκαρνταρόμπας» (“wardrobe malfunction”) κατά τη διάρκεια του πάρτυ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου