Στο νοσοκομείο έκανε Πρωτοχρονιά η Βανδή!

Φαίνεται ότι το 2011 μόνο καλά δεν μπήκε στη Δέσποινα Βανδή, αφού η γνωστή τραγουδίστρια ολοκλήρωσε άρον άρον το πρόγραμμά της το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο Vox και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Yupi, η Δέσποινα δεν ένιωθε καλά από το πρωί κιόλας της Παρασκευής, αλλά πήγε κανονικά στο Vox να τραγουδήσει το βράδυ μη θέλοντας να χαλάσει το ρεβεγιόν σε όσους επέλεξαν να γιορτάσουν την έλευση της νέας χρονιάς μαζί της.

Η κατάστασή της όμως επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο και να κόψει μέρος του προγράμματός της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βρογχοπνευμονία και αποφάσισαν την άμεση εισαγωγή της, προκειμένου να της παρασχεθεί αντιβίωση ενδοφλεβίως.

Ήδη η δημοφιλής τραγουδίστρια αισθάνεται καλύτερα, αφού ανταποκρίνεται στη θεραπευτική αγωγή, αλλά δεν αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο πριν από την Τετάρτη. Στο πλευρό της φυσικά είναι ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαϊδης.

Όσο για το ποιος ανέλαβε να την αντικαταστήσει ανήμερα Πρωτοχρονιά στο Vox, προκειμένου να μην κλείσει το μαγαζί μία τέτοια μέρα; Μα φυσικά, η Πέγκυ Ζήνα! Όχι, δεν άφησε το πρόγραμμά της στην Ιερά Οδό, απλώς τα συνδύασε!

Ιερά Οδός και Vox ανήκουν στην ίδια επιχείρηση και επικοινωνούν εσωτερικά μεταξύ τους. Έτσι η Πέγκυ έκανε κανονικά το πρόγραμμά της στην Ιερά Οδό, ''πετάχτηκε'' στη συνέχεια στο Vox κι ύστερα επέστρεψε για το λαϊκό στην Ιερά Οδό. Αυτό σημαίνει να είσαι φίλος στα δύσκολα...

Να ευχηθούμε πολλά περαστικά στη Δέσποινα!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου