Και δολοφόνησε την πεθερά του και θα την κληρονομήσει!

Ο Μπράντον Παλαντίνο, 24 ετών, που είναι τοξικομανής, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών αφού ομολόγησε ότι το 2008 σκότωσε την πεθερά του, την 59χρονη Νταϊάν Έντουαρντς, όταν...



τον έπιασε να κλέβει τα κοσμήματά της από το σπίτι της, στο Λονγκ Άιλαντ.
Με τη διαθήκη της η Έντουαρντς άφηνε όλη την περιουσία της (περίπου 430.000 δολάρια) στη μοναχοκόρη της, την 23χρονη σύζυγο του Παλαντίνο, Ντίνα.

Μετά τη σύλληψη του Μπράντον, τον Νοέμβριο του 2009, η Ντίνα ξόδεψε ένα μέρος των χρημάτων, σχεδόν 190.000 δολάρια, για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του άνδρα της. Όμως, τον περασμένο Φεβρουάριο η νεαρή γυναίκα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφήνοντας στο φυλακισμένο σύζυγό της τα υπόλοιπα χρήματα καθώς και το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα. Ο Μπράντον Παλαντίνο θα πάρει την κληρονομιά του όταν αποφυλακιστεί.

Εξοργισμένη, η αδελφή της δολοφονημένης γυναίκας, Ντόνα Λάρσεν, σκοπεύει να αποτανθεί στα δικαστήρια για να εμποδίσει τον Παλαντίνο να κληρονομήσει τη νεκρή σύζυγό του.

Διατείνεται ότι η νεαρή Ντίνα ήταν συνεργός στην κλοπή και τη δολοφονία της μητέρας της και ότι αργότερα αυτοκτόνησε από τύψεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου