Τα αστέρια της φοροδιαφυγής


Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ έχουν μπει οι φορολογικές δηλώσεις τεσσάρων προσώπων της σόου μπιζ, ιδιαιτέρως αγαπητών στο κοινό.
Πρόκειται για τρεις τραγουδιστές και μια παρουσιάστρια-πρώην μοντέλο στους οποίους διαπιστώθηκε πως άλλα δηλώνουν και άλλα έχουν στη πραγματικότητα μιας και η φορολογική τους δήλωση δεν συνάδει με την πραγματική τους περιουσία.

Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής", οι τέσσερις αστέρες βρίσκονται στη μαύρη λίστα μαζί με άλλους δέκα επιχειρηματίες και οι Ράμπο του ΣΔΟΕ ξεσκονίζουν για τα καλά τις φορολογικές τους δηλώσεις και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Όλες οι περιπτώσεις χαρακτηρίζονται πολύ σοβαρές, καθώς έχουν βρεθεί στην ιδιοκτησία τους σπίτια και ακίνητα. Το ΣΔΟΕ ελέγχει τους τραπεζικούς τους λογαριασμοί, διατραπεζικές πράξεις, αλλά και εγγραφές ιδιοκτησίας ακινήτων, σε όλα τα υποθηκοφυλακεία της χώρας.
Την πρόδωσε η αγγελία
Όσον αφορά την υπόθεση της γνωστής παρουσιάστριας-πρώην μοντέλο τηλεπαρουσιάστριας, μπήκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για το πολυτελές οίκημά της με πισίνα το οποίο πωλείται για 5 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η ίδια σε αγγελία που είχε δημοσιεύσει. Μάλιστα πρόσφατα η εν λόγω κυρία απασχόλησε τη δημοσιότητα όταν έγινε στόχος διαρρηκτών.
Οι τρεις άλλες υποθέσεις αφορούν γνωστούς τραγουδιστές, ένας εκ των οποίων έχει απασχολήσει ξανά το ΣΔΟΕ αφού συμμετείχε σε συναυλίες χωρίς έκδοση παραστατικών και τώρα οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες είναι στο μικροσκόπιο των φορολογικών αρχών.
Το ΣΔΟΕ αναζητά επιπλέον από που προήλθαν τα χρήματα που τοποθέτησε ασχολούμενος με τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Οι άλλες δύο περιπτώσεις σχετίζονται με έναν δημοφιλή τραγουδιστή που δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα κάποια αφορμή και μια τραγουδίστρια με πολλά χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, της οποίας οι οικονομικές δυσκολίες είναι γνωστές και απασχόλησαν τα ΜΜΕ, ενώ άγνωστο παραμένει γιατί έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ.
Σημειώνεται ότι ο έλεγχος για τους 4 καλλιτέχνες και τους επιχειρηματίες θα ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου.


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου