Σε μεγάλους μπελάδες, ο David Beckham

Ο David Beckham τελευταία μπήκε σε μεγάλους μπελάδες. Ειδοποίησε το περιοδικό WeeklyShortly Touch πως θα το μηνύσει αν συνεχίσει να ασχολείται μαζί του δημιουργώντας σε αυτόν και την οικογένειά του προβλήματα. Δύο μήνες μετά, το περιοδικό τον αγνόησε και στο εξώφυλλο δημοσιεύει φωτογραφίες του και στοιχεία φωτιά, πως ο ζωηρός Beckham πλήρωσε τη μελαχρινή καλλονή Irma Nici (call girl) 10.000 € για μερικές ώρες απόλαυσης.
Η διαμάχη του Beckham με το περιοδικό πήρε μεγάλες διαστάσεις και μέσα σε λίγες μέρες δημοσίευσε περισσότερες, ακόμα πιο πικάντικες λεπτομέρειες γύρω από την πολύ προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα... το περιοδικό κάνει λόγο, για μια συνεύρεση με το call girl πολυτελείας Irma Nici, δύο φορές και μάλιστα τη μια εξ αυτών με τη συμμετοχή και μιας δεύτερης γυναίκας. Επίσης στοτον κατηγορεί ευθέως για μοιχεία.
Μετά και από αυτή την δημοσίευση το αστέρι της μπάλλας, μήνυσε το περιοδικό.
Σύμφωνα με το υλικό που κατατέθηκε στο δικαστήριο και μετά τα όσα ισχυρίζεται η διευθύντρια του περιοδικού Deborah Baer, πως «είχαμε όντως δημοσιεύσει το περιεχόμενο γύρω από την σχέση του με την Irma Nici, αλλά εργαζόμασταν παράλληλα πάνω και σε άλλες ιστορίες που στοιχειοθετούσαν τις φήμες γύρω από σκάνδαλα και περιπέτειες που αφορούσαν την πολύ προσωπική ζωή του David Beckham», ήταν προφανές πως η ιστορία θα έπαιρνε διαστάσεις. Το δημοφιλές αστέρι βρέθηκε στο στόχαστρο αποκαλύψεων και μάλιστα με αποδείξεις.

Η Baer, αναφέρθηκε στη σχέση του με μια πωλήτρια εσωρούχων στο Los Angeles. Ωστόσο επιμένει πως ο Beckham συνεχίζει να διατηρεί ακόμα επαφή μαζί της.
«Ο κορυφαίος παίχτης, συχνά επισκέπτεται ξενοδοχεία με άλλες γυναίκες, εκτός της συζύγου του και βεβαίως έχουμε το υλικό που μπορούμε να το αποδείξουμε», δηλώνει η Baer.
Τώρα ο ζωηρός Beckham ζητά από το περιοδικό $25 εκατομμύρια, σαν αποζημίωση, για πρόκληση ηθικής βλάβης.
Ωστόσο η ζωή του έχει γίνει κόλαση μιας και διαρρέουν καθημερινά πληροφορίες και λεπτομερείς αποκαλύψεις για σκάνδαλα γύρω από τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τα πάθη που απολαμβάνει ο superstar, με νταντάδες, πωλήτριες και πόρνες πολυτελείας, πληρώνοντας όσο όσο.


Αξιόπιστες πηγές του περιοδικού αναφέρουν πως «δεν κάναμε κάτι παραπάνω από το να περιγράψουμε, αυτό το οποίο πιστεύουμε πως συμβαίνει και είναι πέρα για πέρα αληθινό! και που μπορούμε σαφώς να αποδείξουμε, στην ώρα του!».
Η εμπλοκή του με την εκρηκτική Irma Nici, επιβεβαιώθηκε και από την [madam] Kristin Davis, αλλά και από την δεύτερη γυναίκα, επίσης "escort girl" που συμμετείχε...στην απόλαυση.
Φίλος από το περιβάλλον του David ισχυρίζεται πως η υπόθεση της εκκρεμοδικίας, μεταξύ του άτακτου Beckham και του περιοδικού, δεν θα φτάσει ποτέ να εκδικαστεί ....και μάλλον κάτι θα ξέρει. Η Victoria άραγε γνωρίζει τα βίτσια του;




Η πέτρα του σκανδάλου Irma Nici

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου