Αμπού Ντάμπι Χριστουγεννιάτικο δένδρο 13 μέτρων και 8,3 εκατ.ευρώ


Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ενός από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του κόσμου δεν θα μπορούσε να κοσμείται απλώς από μπάλες και λαμπάκια.

Φέτος, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Palace Hotel στο Αμπου Ντάμπι αποφάσισαν να κάνουν «κάτι διαφορετικό» και να προσθέσουν στον διάκοσμο του 13 μέτρων χριστουγεννιάτικου δέντρου που δεσπόζει στο λόμπι του ξενοδοχείου ......κοσμήματα αξίας 8,3 εκατομμυρίων ευρώ. εκτός από τα παραδοσιακά στολίδια, στα κλαδιά του τεράστιου τεχνητού έλατου κρέμονται περιδέραια, βραχιόλια και σκουλαρίκια φτιαγμένα με χρυσό, διαμάντια, ρουμπίνια, σμαράγδια και μαργαριτάρια, τα οποία χαρίζουν επιπλέον λάμψη και έχουν σαν στόχο να αναγνωριστεί το δέντρο του Palace Hotel ως το ακριβότερο του κόσμου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προκαλεί με την εμμονή του για τον χρυσό. Η υποδοχή του ξενοδοχείου είναι σύμφωνα με τους κατασκευαστές του διακοσμημένη με φύλλα χρυσού, πριν από μερικούς μήνες εγκατέστησε τον πρώτο αυτόματο πωλητή πλακών χρυσού, ενώ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρει ένα υπερπολυτελές πακέτο αξίας 750.000 ευρώ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου