ΠΑΤΡΑ: Ο εραστής έβαλε κέρατα στο σύζυγο... και τον έκανε ρεζίλι!

Κάποτε ήταν και οι τρεις μαζί, σήμερα βρίσκονται στα δικαστήρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο εραστής... εξευτέλισε τον σύζυγο κολλώντας φωτογραφίες του με κέρατα... σε όλη τη γειτονιά!
Όπως στο παρελθόν είχε γράψει ο «Κόσμος», όλα ξεκίνησαν όταν η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία μαζί με το σύζυγό της διατηρεί πρακτορείο τυχερών παιγνιδιών, αποφάσισε να φέρει στο σπίτι τον... εραστή της και μάλιστα υπό την ανοχή του συζύγου! Όλοι στη γειτονιά γνώριζαν τα όσα συνέβαιναν στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά και στο πρακτορείο. Ο σύζυγος προφανώς ανεχόταν αυτή την κατάσταση για τους δικούς του λόγους, ενώ η γυναίκα... απολάμβανε τον έρωτά της, αλλά όπως αποδείχτηκε αργότερα... και τα χρήματα του εραστή! Κάποια στιγμή το «τρίο» έγινε και πάλι «δύο», η γυναίκα έδιωξε από το σπίτι τον εραστή, αλλά εκείνος... τα πήρε στο κρανίο! Και τότε είχε δημιουργήσει φασαρίες, ενώ είχε φροντίσει να εξιστορήσει με λεπτομέρειες... σε όλη τη γειτονιά όλα όσα συνέβαιναν! Δεν σταμάτησε, όμως, μόνο σ' αυτό. Αποφάσισε να τους καθίσει και στο εδώλιο του κατηγορουμένου ζητώντας τα χρήματα που τους είχε δώσει.
Ο καιρός περνούσε, η γυναίκα δεν επέστρεφε τα χρήματα, αρνείτο μάλιστα να συνεχίσει τη σχέση με τον εραστή. Και ενώ όλα έδειχναν πως τη λύση θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη, ο εραστής είχε διαφορετική άποψη! Τύπωσε σε φωτοτυπίες τη φωτογραφία του συζύγου, του πρόσθεσε και μερικά «κέρατα» και τις κόλλησε σε όλη τη γειτονιά! Σε κολώνες της ΔΕΗ, σε στάσεις λεωφορείων ακόμη και έξω από το πρακτορείο ο περαστικός έβλεπε την φωτογραφία του συζύγου... με τα κέρατα!

Θα του κάνει μήνυση!
Πλέον και ο εραστής την... έχει άσχημα! Καθώς ο σύζυγος δεν αποκλείεται να τον μηνύσει για τη συκοφαντική δυσφήμιση και τον εξευτελισμό και να καθίσει και εκείνος στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Αν μη τι άλλο, η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ το «τρίο» και οι ερωτικές περιπέτειές τους, εξακολουθούν να είναι πρώτο θέμα συζήτησης στην γειτονιά! Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί (όπως είχαμε γράψει και στο προηγούμενο ρεπορτάζ) πως παραμένει αδιευκρίνιστο το τι ακριβώς συνέβαινε μέσα στο σπίτι, όταν... συζούσαν και οι τρεις, και ποιος ήταν ο ρόλος του καθενός! Και αυτό γιατί άλλα ισχυρίζεται το ζευγάρι στις συζητήσεις με γνωστά τους πρόσωπα και άλλα ο εραστής.
Πηγή:dete.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου