VIDEO: Ένας γάμος γεμάτος χλιδή και πλούτο






Σίγουρα δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κρίση. Και σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει εκπτώσεις στον γάμο της κόρης του...


Ο λόγος για τον Σουλτάνο του Μπρουνέι που πάντρεψε την 32χρονη κόρη του πριγκίπισσα Χαφιζαζ με τιμή και δόξα και πολύ χρήμα.



1.700 καλεσμένοι πέρασαν τις πύλες του παλατιού και τίμησαν με την παρουσία τους τον γάμο αυτό. Γαμπρός ο 29χρονος Ρουζαϊνί φυσικά από...ευκατάστη οικογένεια και αυτός!



Το Σουλτανάτο του Μπρουνέι είναι μια χώρα στην Νοτιοανατολική Ασία πάνω στο νησί Βόρνεο με πληθυσμό 388.190. Είναι πλούσιο σε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.



Ο Σουλτάνος του Μπρουνέι, έχει μπει στο Βιβλίο Γκίνες, γιατί έχει στην κατοχή του πάνω από 7.000 αυτοκίνητα.



Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η συλλογή του εμπλουτίστηκε ακόμα περισσότερο, όταν πριν από λίγες μέρες μάλιστα αγόρασε μια δεκάδα Aston Martin One – 77, ένα από τα ωραιότερα, γρηγορότερα και ακριβότερα μοντέλα supercar. που κυκλοφορούν. Σε ό,τι αφορά το κόστος, η κάθε μια από αυτές τις κινούμενες σφαίρες στοιχίζει 1,3 εκατ. ευρώ. Συνολικά, το κονδύλι που εκταμίευσε ο Σουλτάνος του Μπρουνέι για να αποκτήσει μερικά παραπάνω… αυτοκινητάκια, φτάνει τα 17,6 εκατ. ευρώ.



Γνωστός ο μεγιστάνας κατά καιρούς για το χαρέμι του, για τις χρυσές λεκάνες στο μπάνιο του παλατιού του, για τις γυναίκες που πληρώνει για να μείνουν στο χαρέμι του, για τις πολυάριθμες εξτραβαγκάντζες του. Όμως το γκαράζ του ιδιόρρυθμου ηγεμόνα, είναι μάλλον το πλέον περιζήτητο.



Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τον πλούτο του μικρού αυτού κράτους από τον γάμο της κόρης του Σουλτάνου!




Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου