ΔΕΙΤΕ: Δυο εβδομάδες πριν το γάμο... η Νικολέττα Καρρά αποκαλύπτεται!Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το γάμο της Νικολέττας Καρρά...


Ως γνωστόν η ηθοποιός σε δυο εβδομάδες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Φώτη Πιττατζή. Λίγο πριν ντυθεί νύφη μίλησε στο κυπριακό "Down Town" για τα συναισθήματα της.Όπως είπε σε αντίθεση με τις περισσότερες νύφες, η ίδια δεν έχει κανένα άγχος. Απλά χαλαρώνει και περιμένει την ημέρα. Η μόνη ανησυχία της Νικολέττας είναι οι καιρικές συνθήκες, αλλά ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά. Σχετικά με τις προετοιμασίες του γάμου είπε: "Πριν δύο εβδομάδες ξεκίνησα τις προετοιμασίες, δεν έχω διαλέξει ακόμα βέρες και ούτε ο Φώτος κοστούμι" . Σε ερώτηση σχετικά με το νυφικό της, το μόνο που αποκαλύπτει είναι ότι θα είναι απλό αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπο. Εξάλλου, όπως συμπληρώνει, δεν της αρέσουν οι υπερβολές σε οτιδήποτε αφορά τη ζωή της.

Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι ένα μεγάλο πάρτι για φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και συγγενείς, για επισημοποίηση της σχέσης μας που, έτσι κι αλλιώς, είχαμε σκοπό να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε. Πιστεύω ότι όντως θα είναι μοναδική εμπειρία, αλλά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες - έστω κι αν πιστεύω κατά βάθος ότι θα αποδειχθεί μετά ότι ήταν όντως από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή μου" τόνισε η ηθοποιός.Η Νικολέττα Καρρά με το σύζυγό της Φώτο Πιττατζή στις διακοπές τους στη Ρόδο τον Αύγουστο.

Θα γίνει μια νυφούλα μούρλια!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου