Το πιο διάσημο κορίτσι με ακμή έγινε μοντέλο! Δείτε πως είναι σήμερα!



Η 19χρονη Κασσάνδρα Μπάνξον..

έχει σοβαρό πρόβλημα κυστικής ακμής... Αντί να το βάλει κάτω και να αποκαρδιωθεί από τα προσβλητικά σχόλια των συνομηλίκων της για το γεμάτο αντιαισθητικά σπυράκια δέρμα της, εκείνη αποφάσισε... να το δείξει σε όλους στο YouTube.

Η νεαρή μελαχρινή από την Καλιφόρνια δημιούργησε το διαδικτυακό κανάλι Diamonds And Heels14's channel, μέσα από το οποίο παρουσίασε σε βίντεο τρόπους για να καλύψουμε τέλεια την ακμή με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ.

Η Κασσάνδρα, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από το πρόβλημα της ακμής της και έχει απευθυνθεί σε αμέτρητους δερματολόγους χωρίς αποτέλεσμα, τελειοποίησε την τέχνη του μακιγιάζ και έκανε θραύση στο διαδίκτυο συγκεντρώνοντας 40 εκατ. κλικ.

Η Κασσάνδρα μετά τη φήμη που απέκτησε, έχασε βάρος, και αναμένεται να ανέβει στην πασαρέλα... σαν μοντέλο της αμερικανικής φίρμας «Boy Meets Girl». Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης δήλωσε στη New York Post: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ... είμαι ένα άλλο άτομο από αυτό που ήμουν... έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα.» Το όνειρό της είναι να δημιουργήσει μια σειρά καλλυντικών και μακιγιάζ ειδικά για κοπέλες με την κυστική ακμή.




Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου