ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ALL ELEMENTS FESTIVAL

Σάββατο, 28 Μαΐου στις 11:00 π.μ. - 29 Μαΐου στις 12:00 μ.μ. 

 
Το φεστιβαλ αυτό θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο. Στόχος μας θα είναι η ταυτόχρονη συνέρευση διαφόρων ομάδων νεολαίας του δρόμου αλλά και των οργανωμένων σχολών , οι οποίοι θα επικοινωνήσουν με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης, θα ακούσουν, θα δημιουργήσουν, θα εκφραστούν και θα διαγωνιστούν οργανωμένα με τα συγκεκριμένα είδη έκφρασης και τέχνης του δρόμου. Θα είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη χρώμα, εικόνες αλλα και... με πολύ μουσική και χορό ανα το παγκύπριο.

Σκόπος του φεστιβάλ αυτού είναι να δείξουμε ότι οι συγκεκριμένες τέχνες του δρόμου, δεν είναι βανδαλισμοί αλλα είδος τέχνης και έκφρασης της σύγχρονης εποχής.

Το όφελος του φεστιβάλ αυτού θα είναι οι νέοι μας αλλά και όλος ο κόσμος να γνωρίσει πως οι συγκεκριμένες μορφές τέχνες απεθύνονται σε όλους, δεν έχουν κανένα συμφέρον οικονομικό, δεν κλείνοντε σε γκάλερυ και σκήνες, και περνάνε μηνύματα με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Είναι τέχνες του δρόμου και αυτό είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσεις με τον κόσμο

Τα αποτελέσματα από το φεστιβάλ θα βιντεοσκοπηθούν και θα προβληθούν μέσω τηλεόρασεις και διαδικτύου καθώς και με άλλους φορείς του εξωτερικού που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος τέχνης σε όλο τον κόσμο.  
 
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου