16ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟ ΤΗΣ...!!!

Σύμφωνα με την καταγγελεία, η μητέρα έπεισε την κόρη να μην καταγγείλει την υπόθεση
Στη συνέχεια, η μητέρα συμφιλιώθηκε με τον φερόμενο ως βιαστή της κόρης της
H κτηνωδία σε βάρος της 16χρονης μαθήτριας από τον αλλοδαπό πατριό της, ανοίγει αυλαία σε ένα δράμα που δύσκολα μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Η νεαρή μετά τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του αλλοδαπού πατριού της και τον άγριο βιασμό της, έμεινε έγκυος το παιδί του.


Ο Γολγοθάς της Κύπριας μικρής, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, άρχισε πριν ένα μήνα όταν τσακώθηκε με τον πατέρα της και μετέβη στο σπίτι της μητέρα της. 
Το πρώτο βράδυ η 16χρονη ξάπλωσε για ύπνο με την μικρότερη αδελφή της.

Σε κάποια στιγμή ο πατριός της μετέβη στο δωμάτιο των δυο κοριτσιών πήρε την μικρή αδελφή της 16χρονης και αφού την μετέφερε σε άλλο δωμάτιο επέστρεψε και ξάπλωσε στο κρεβάτι, δίπλα στο κοριτσάκι. Η ανήλικη που αντιλήφθηκε τις άρρωστες ορέξεις του πατρίου άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να ακούσει η μητέρα της και να μεταβεί στο δωμάτιο.

Το κτήνος επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο του, ακολούθως, όμως, μετέβη για δεύτερη φορά στο δωμάτιο της μικρής, η οποία και πάλι τον αντιλήφθηκε και φώναξε τη μητέρα της σε βοήθεια. Ο αδίστακτος βιαστής όμως δεν έλεγε να βγάλει από το μυαλό του το άρρωστο σχέδιο του και έτσι μόλις κοιμήθηκε η σύζυγος του, επέστρεψε για τρίτη φορά στο δωμάτιο της 16χρονης.

Της επιτέθηκε, της έκλεισε το στόμα με κολλητική ταινία και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέληση της. Με το που ξημέρωσε η ανήλικη ενημέρωσε την μητέρα της η οποία έδιωξε από το σπίτι τον αλλοδαπό αλλά έπεισε την κόρη της να μην καταγγείλουν την υπόθεση στην αστυνομία. Λίγες μέρες αργότερα η μητέρα της ανήλικης και το κτήνος συμφιλιώθηκαν και συνέχισαν την συμβίωση τους.

Την περασμένη Τρίτη η 16χρονη διαπίστωσε πρόβλημα με την έμμηνο ρηση της και εκμυστηρεύτηκε στο πατέρα της το Γολγοθά που βίωσε και βιώνει τονίζοντας του, πως δεν είχε με κανένα άλλο πρόσωπο σεξουαλική επαφή.

Πατέρας και κόρη επισκέφθηκαν ιδιώτη γυναικολόγο ο οποίος διαπίστωσε πως η μαθήτρια βρίσκεται στην 6η με 7η βδομάδα κύησης. Ακολούθως η μικρή στην παρουσία λειτουργού του γραφείου ευημερίας εξετάσθηκε από ιατροδικαστή και κυβερνητικό ιατρό. Εναντίον του κτήνους και της μητέρας της μαθήτριας εξεδώθηκαν εντάλματα σύλληψης. Και οι δύο συνεληφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε 8ήμερη κράτησή τους. 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου