Η νεοτερη μανα των 5 ετων.

Πάντα υπάρχουν ορισμένες ιστορίες που δεν μπορούμε να τις πιστέψουμε. 

Οι περιπτώσεις αυτές είναι έξω από τα σύνορα της ορθολογικής σκέψης.

Η νεότερη μητέρα ήταν 5 ετών, ενα περουβιανό κορίτσι. Νόμιζα ότι είναι απλώς ένα άλλος μύθος, αλλά οι εικόνες και οι πηγές με πείθουν. Ένα κορίτσι πέντε ετών, δεν εχει ωριμάσει αρκετά για να γεννηση ένα παιδί. Η απουσία της εφηβείας, του εμμηνορρυσιακου κύκλου, και η σωστή ανάπτυξη της μήτρας το καθιστά αδύνατο, αλλά:
Το όνομά της ήταν Lina Medina, ένα κορίτσι από ενα χωριό των Άνδεων το Ticrapo.
Οι γονείς της αρχικά νόμιζαν η κόρη τους είχε ένα μεγάλο κοιλιακό πρήξιμο.


Τελικά την μετέφεραν σε ένα νοσοκομείο στη Λίμα, όπου και γεννησε ενα μωρό παιδί με καισσαρικη στις 14 Μαΐου 1939.
Της Λίνα ο πατέρας προσωρινά φυλακίστηκε σαν υποπτος της αιμομιξίας, αλλά τελικα αφεθηκε ελευθερος απο την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων και οι αρχές δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσουν ποιος ειναι ο πατερας του παιδιού.

Σύμφωνα με το γιατρό, Escomel, είχε μια εξαιρετικα σπανια ορμονική διαταραχή της υπόφυσης.
Ο Jose Sandoval, ο μαιευτήρας, έκανε ένα ενδιαφέρον για την υπόθεση της Lina Medina βιβλίο το 2002 και ελεγε ότι ήταν ένα κανονικό παιδί ψυχολογικά, και δεν εμφανιζε άλλα ασυνήθιστα συμπτώματα, προτιμούσε να παίζει με κούκλες και όχι με το δικό της παιδί.

Στην πραγματικότητα,ο Gerardo (πηρε το όνομα απο το γιατρό που τον παρακολουθουσε) ζούσε και πιστεύε ότι η μητέρα του ήταν η αδελφή του μέχρι τα 10, όταν το εμαθε από τα άλλα παιδιά στο σχολείο.
Πέθανε στα 40 από νόσο του μυελού των οστών. Το βάρος κατά τη γέννηση του ήταν 6 κιλά και έζησε μια εντελώς υγιή ζωή, μέχρι την οστική νόσο.

Η Lina παντρευτηκε και εκανε ένα δεύτερο παιδί 33 χρόνια αργότερα, που ζει ακομα στο Μεξικό.
Τελικά αν και είναι ο πιο πιθανός ύποπτος ο πατερας της, δεν ηταν ο μόνος άνθρωπος που έζησε στην περιοχή της Λίνας με την ικανότητα του να κανει σεξ μαζί της.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου