6 παράξενες πλαστικές επεμβάσεις



"Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος".....Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Και μετά από αυτήν την εισαγωγή, ας παρουσιάσουμε τις 6 πιο περίεργες αισθητικές παρεμβάσεις μέσω πλαστικής χειρουργικής.




Νο 6 : Άν δεν σας πειράζει το body piercing και άν σιχαθήκατε να ψάχνετε που είναι τα γυαλιά σας, τότε αυτή η επέμβαση θα σας φανεί χρήσιμη. Αυτό πίστεψε ο James Sooy και κυριολεκτικά κάρφωσε τα γυαλιά στο πρόσωπο τρυπώντας την μύτη κατά μήκος.


Νο 5 : Κάποιος εκεί έξω είναι πολύ φανατικός του Lord of the Rings και του Legolas και αποφάσισε να γίνει ξωτικό.


Νο 4 : Αυτό που δεν καταλαβαίνω σε αυτήν την περίπτωση, είναι γιατί κάποιος να θέλει να ρισκάρει την όραση του κάνοντας μια τέτοια επέμβαση. Ένα μικροσκοπικό κόσμημα τοποθετείται κάτω από την ανώτερη στοιβάδα του οφθαλμού με μια επέμβαση παρόμοια με αυτήν της αντικατάστασης φακών.


Νο 3 : "Κάνε πίσω τα μαλλιά σου να φανούν τα κέρατα σου" λέει στο τρέϊλερ ελληνικής ταινίας που παίζεται στην τηλεόραση. Πρόκειται για εμφυτεύματα που μπαίνουν κάτω από το δέρμα από τους ειδικούς του body art.


Νο 2 : Κάποιος πήρε πολύ στα σοβαρά την ιστορία με τον Αδάμ και το μήλο και είπε να παίξει τον ρόλο του καταραμένου όφη. Η γλώσσα διχοτομείται στην άκρη, είτε με τον επαγγελματικό τρόπο της χρήσης λέϊζερ είτε με τον παλιο-μοδίτικο τρόπο του τρυπήματος της γλώσσας και του δεσίματος με ανθεκτικό νήμα.


Νο 1 : Η πρώτη θέση της λίστας, δικαιωματικά ανοίκει στον κύριο της φωτογραφίας (ναι, άντρας είναι...ακόμη, εκτός και άν έκοψε και τίποτα χαμηλά ) που έχει κάνει όλα σχεδόν τα προηγούμενα συν κάτι παραπάνω.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου