Μαθήτρια έδειξε το αιδοίο της σε σχολική φωτογραφία!!! (Photos+Video)


Την οργή τους εξέφρασαν γονείς μαθητών του σχολείου Lake Norman High School στη Βόρεια Καρολίνα, για την εμφάνιση μίας μαθήτριας στις αναμνηστικές φωτογραφίες που περιλαμβάνει η επετηρίδα του σχολείου. 
Φορώντας την τήβεννο, το κορίτσι φαίνεται να κάθεται με ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια και χωρίς να φοράει εσώρουχο, εκθέτοντας τον… εσωτερικό της κόσμο.
Η φωτογραφία, την οποία ορισμένοι γονείς χαρακτήρισαν «πορνογραφική» ανακαλύφθηκε μόνο αφού το βιβλίο είχε τυπωθεί και δοθεί στις οικογένειες των μαθητών έναντι περίπου 100 δολαρίων!
Η μητέρα που εντόπισε τη φωτογραφία δήλωσε σοκαρισμένη όταν το δικό της παιδί της την έδειξε. «Κάποιος θα πρέπει να προσέχει τι μπαίνει στα λευκώματα για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο», είπε.
Εκπρόσωπος της περιφέρειας είπε πως πρόκειται πιθανότατα για ατύχημα και πως η οφθαλμαπάτη των γυμνών γεννητικών οργάνων δημιουργείται επειδή η κοπέλα κάθεται με ενωμένους τους μηρούς. «Πιστεύουμε πως είναι ο τρόπος που κάθεται και η γωνία του φορέματος, δεν έχουμε πειστεί πως αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που νομίζουμε πως βλέπουμε», τόνισε.
Το σχολείο επικοινώνησε με την οικογένεια της μαθήτριας για το θέμα ενώ ανακοίνωσε πως όσοι επιθυμούν μπορούν να επιστρέψουν το λεύκωμα και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Μέχρι στιγμής πάντως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μόνο ένα έχει επιστραφεί.
 Προκλητική φωτογραφία σε λεύκωμα σχολείου
 Προκλητική φωτογραφία σε λεύκωμα σχολείου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου