Η ηρωινομανής Τζολί έριχνε επί δυο χρόνια χυλόπιτα στον Τζάγκερ



Γνωρίστηκαν το 1997 στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ των Rolling Stones Anybody Seen my...Baby, όπου η 23χρονη Αντζελίνα έπαιζε τη στρίπερ.
Και μετά ο Μικ την κυνηγούσε ανελέητα επί δυο χρόνια, φτάνοντας στο σημείο να βάλει τα κλάματα επειδή του έσπασε τα νεύρα. Όλα αυτά σύμφωνα με νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε.

«Δεν μπορώ να γαμ@τραγουδήσω και δεν μπορώ να γαμ@χορέψω. Οπότε τι στο διάολο κάνω εγώ εδώ;» είπε ουρλιάζοντας η 23χρονη Αντζελίνα στο σκηνοθέτη του Anybody Seen my baby, με όλους τους Rolling Stones να την παρακολουθούν με έκπληξη.

Ήταν η περίοδος που η τζολι πειραματιζόταν με την ηρωίνη και που μόλις είχε ολοκληρώσει το Gia, το πορτραίτο του πρώτου bisexual μοντέλου που πέθανε από Aids. Με άλλα λόγια, ψυχικά και σωματικά ήταν ένα ράκος.

Αυτό δεν εμπόδισε τον Μικ να γλείψει τα χείλια του και να αρχίσει να κυνηγάει επίμονα την νεαρή ηθοποιό -παρόλο που ο ίδιος ήταν μόλις 4 χρόνια μικρότερος από τον πατέρα της, Γιον Βόιτ.

Ειδικά από την στιγμή που είχε την ρητή, σχεδόν έγγραφη συγκατάθεση της μητέρας της της Αντζελίνα, η οποία -σύμφωνα με οικογενειακή φίλη «Θεωρούσε ότι ο τζαγκερ ήταν ιδανικός για την κόρη της. Ότι θα μπορούσε να την διδάξει για το πως να διαχειριστεί την δημοσιότητα και την φήμη που ερχόταν προς το μέρος της».


Το γεγονός ότι ήταν και οι δυο παντρεμένοι (εκείνος με την Τζέρι Χαλ, εκείνη με τον Τζόνι Λι Μίλερ) προφανώς και δεν είχε καμία σημασία.

Τελικά αυτό το ειδύλλιο -μετά από συστηματική «καταδίωξη» δυο χρόνων- δεν κατέληξε πουθενά. Και το μόνο που έμεινε ήταν η προφητική ατάκα του Τζάγκερ«Μου αρέσει αυτή η γκόμενα. Έχει κάτι που με τρομάζει».

Όλα αυτά έλαβαν χώρα σύμφωνα με το το βιβλίο του βραβευμένου συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν «MICK: The Wild Life and Mad Genius of Jagger»,που επίσης αποκαλύπτει τον δεσμό Μικ τζαγκερ και Ντέιβιντ Μπόουι.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου