Μαζί γεννήθηκαν και μαζί πέθαναν




Γεννήθηκαν μαζί πριν από 92 χρόνια και πέθαναν την ίδια μέρα

  Γεννήθηκαν πριν από 92χρόνια με διαφορά δευτερολέπτων και πέθαναν την ίδια μέρα με διαφορά ωρών. Ο Julian και ο Adrian Riester ήταν δίδυμοι και ακολούθησαν τον μοναχισμό, εντασσόμενοι σε ένα ρωμαιοκαθολικό τάγμα μοναχών το οποίο υπηρέτησαν για 65 χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους το ανάλωναν σε κηπουρικές και ξυλουργικές εργασίες στην ιερατική σχολή του St Bonaventure, ενώ αναλάμβαναν χρέη ξεναγού για τους επισκέπτες. Και οι δύο δεν υπηρέτησαν θητεία στον στρατό γιατί κρίθηκαν ακατάλληλοι λόγω προβλήματος που ο ένας είχε στο δεξί και ο άλλος στο αριστερό μάτι.
Τα δύο αδέλφια πέθαναν την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 92 ετών στο νοσοκομείο St Antonio στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα των ΗΠΑ. Και οι δύο πέθαναν από καρδιακή ανεπάρκεια. Ο Julian ξεψύχησε το πρωί και ο Adrian το βράδυ.
Τα ονόματα Julian και Adrian τα απέκτησαν μετά την χειροτονία τους καθώς τα ονόματα που είχαν πριν γίνουν μοναχοί ήταν Jerome και Irving. Γεννήθηκαν στις 27 Μαρτίου 1919.
Οι γονείς τους είχαν πέντε κορίτσια και όπως ανέφερε ο Adrian κάποτε, ο πατέρας τους που ήταν γιατρός προσευχήθηκε για να αποκτήσει και ένα αγόρι … αλλά ο Κύριος τον κορόιδεψε  και του έστειλε δύο
Στο μοναστήρι έμεναν σε διαφορετικά δωμάτια αλλά είχαν κοινή τηλεφωνική γραμμή
Τα δύο αδέλφια θα ταφούν ο ένας δίπλα στον άλλο σήμερα Δευτέρα απέναντι από την ιερατική σχολή στην οποία υπηρετούσαν.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου