Προλάβετε εισιτήριο για το θέαμα που σας ενδιαφέρει πριν αυτό γίνει SoldOut!


Αγοράστε online εισιτήριο 24 ώρες το 24ωρο από την άνεση του καναπέ σας! Χωρίς καθυστερήσεις, ουρές αναμονής και προβλήματα στάθμευσης! 


Αν είστε διοργανωτής, διαθέστε τα εισιτήρια για την εκδήλωσή σας, χωρίς κανένα κόστος και δέστε τα εύκολα και απλά να γίνονται SoldOut.

Η νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη πώλησης εισιτηρίων για εκδηλώσεις στην Κύπρο www.soldout-tickets.com.cy, δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν online εισιτήρια για το θέαμα που τους ενδιαφέρει, γρήγορα με ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις, ουρές αναμονής και προβλήματα στάθμευσης! 

Το www.soldout-tickets.com.cy είναι ο ιδανικός τρόπος πώλησης εισιτηρίων για τους διοργανωτές, αφού δημιουργήθηκε για να στηρίξει τη γρήγορη πώληση εισιτηρίων χωρίς κόστος για τον διοργανωτή, όποιο και να είναι το είδος της εκδήλωσης που διοργανώνει και σε όποιο σημείο της Κύπρου και αν αυτό γίνεται. 

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διαδικτυακής πώλησης εισιτηρίων, όπου ο χρήστης μπορεί να βρει μαζεμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για κάθε εκδήλωση, να επιλέξει τη θέση του από τα πλάνα θέσεων, να αγοράσει το εισιτήριο του άμεσα και να το παραλάβει στο email του.

Για τον κάθε διοργανωτή αποτελεί το ιδανικό εργαλείο, αφού παρουσιάζει λίστα εκδηλώσεων, όλους τους χώρους διεξαγωγής εκδηλώσεων στην Κύπρο με φωτογραφίες, πληροφορίες χωρητικότητας και στοιχεία επικοινωνίας. Επιπλέον ο διοργανωτής έχει καθημερινή ενημέρωση για την πώληση των εισιτηρίων του.

Για καταχώρηση των εκδηλώσεων σας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.soldout-tickets.com.cy (πεδίο Διοργανωτές) ή επικοινωνήστε στο 70007705 και δείτε την εκδήλωσή σας γρήγορα και απλά να γίνεται sold-out!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου