Ποιες ταινίες πρέπει οπωσδήποτε να δεις τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους;



Την πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεχωρίζουν το αριστούργημα του Μίκαελ Χάνεκε "Αmour", αλλά και η καταιγιστική ταινία δράσης "Η Κληρονομιά του Μπορν". 
Την αμέσως επόμενη εβδομάδα έρχεται η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι" καθώς και η ξεκαρδιστική κωμωδία "Οι Υποψήφιοι" με τους Γουίλ Φέρελ και Ζακ Γαλιφιανάκη. Ο μήνας κλείνει εντυπωσιακά με μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες της σεζόν, τη "Μεταφυσική Δραστηριότητα 4", το "Lawless" του Τζον Χίλκοτ όπως επίσης και με την "Αγριότητα", το νέο "διαμάντι" του Όλιβερ Στόουν!

AMOUR (04/10)

Amour

Ο Ζορζ και η Άν βρίσκονται στα ογδόντα τους. Είναι καλλιεργημένοι, συνταξιούχοι δάσκαλοι μουσικής. 

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ (04/10)

Η Κληρονομιά του Μπορν

Σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, καταιγιστικές καταδιώξεις και αλλεπάλληλες ανατροπές συνθέτουν μια κατασκοπευτική περιπέτεια μεγατόνων με τον Τζέρεμι Ρένερ να αποτελεί έναν action hero με άποψη και εκτόπισμα! 

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ (11/10)

Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι

Μετά την μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία της ταινίας El Greco, ο Γιάννης Σμαραγδής μας παρουσιάζει τη συγκλονιστική ιστορία του μεγάλου εθνικού ευεργέτη κι 
ευπατρίδη Ιωάννη Βαρβάκη με μια ακόμα υπερπαραγωγή που γυρίστηκε σε 6 
χώρες με τη συμμετοχή ενός εντυπωσιακού διεθνούς cast.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (11/10)

Οι Υποψήφιοι

Η ξεκαρδιστική κωμωδία Οι Υποψήφιοι του σκηνοθέτη Τζέι Ρόατς (Meet the Parents), πραγματεύεται τη σημερινή έκρυθμη πολιτική κατάσταση δίνοντάς της και μια μελλοντική προοπτική. Γιατί ακόμα κι όταν πιστεύουμε ότι η προεκλογική ηθική έχει πιάσει πάτο,πάντα υπάρχει περιθώριο για να πέσει ακόμα χαμηλότερα.

LAWLESS (25/10)

Lawless

Το Lawless περιγράφει την αληθινή ιστορία των «κακόφημων» αδελφών Bondurant στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, οι οποίοι παρασυρόμενοι από την επιθυμία τους για εύκολο χρήμα αλλά και κυνηγώντας το "αμερικάνικο όνειρο" κάνουν λαθρεμπόριο οινοπνευματωδών κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης. 

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 4 (25/10)

Μεταφυσική Δραστηριότητα 4

Μέσα στο 2012 και όπως πάντα Οκτώβριο (ένεκα... Halloween) έρχεται η τέταρτη ταινία του πολύ πετυχημένου franchise "Μεταφυσική Δραστηριότητα" που με μηδαμινό budget φέρνει στα ταμεία, παγκοσμίως, πολλά, μα πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια. 

ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ (25/10)

Αγριότητα

Όταν τα πάντα είναι πια πολιτική ο πολυβραβευμένος Όλιβερ Στόουν κάνει και πάλι τη διαφορά και σκηνοθετεί μια μη πολιτική ταινία, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντον Γουίνσλοου με τους Τέιλορ Κιτς (Battleship), Άαρον Τζόνσον (Kick-Ass) και Μπλέικ Λάιβλι (Green Lantern, Gossip Girl) στους βασικούς ρόλους, 
αλλά και άλλους λαμπερούς αλά Pulp Fiction πρωταγωνιστές.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου