Τέρμα στα σάντουιτς στη Ρώμη!



perierga.gr - Τέρμα στα σάντουιτς στη Ρώμη!Τέλος στην κατανάλωση αρτοποιημάτων στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης για τους περαστικούς βάζει ο δήμαρχος της πόλης, με τα πρόστιμα για τους παραβάτες να κυμαίνονται από 25 έως και 500 ευρώ! Σάντουιτς, κριτσίνια, κουλουράκια,
τυροπιτούλες και ψωμάκια που συνηθίζουν να καταναλώνουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Αιώνιας Πόλης στις βόλτες τους ανάμεσα στα αρχαιολογικά αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου θα αποτελούν πλέον παρελθόν για τους πεινασμένους ντόπιους και τουρίστες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Monde», όσοι επιθυμούν να φάνε κάτι στα γρήγορα θα πρέπει από εδώ και στο εξής να απολαμβάνουν το σνακ τους όχι περπατώντας στο δρόμο αλλά καθισμένοι σε ένα εστιατόριο ή μια καφετέρια. Ο λόγος; Τα περιστέρια είναι η αιτία! Πιο συγκεκριμένα, «τα ψίχουλα που πέφτουν από τα ψωμάκια συγκεντρώνουν πολλά περιστέρια γύρω από τα μνημεία της πόλης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα σχετικά με τη φθορά τους αλλά και την καθαριότητα», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Δημαρχείο της Πόλης. Το μέτρο θα συνδυαστεί και με την απαγόρευση κατανάλωσης ποτών στους ίδιους χώρους, που ήδη ισχύει, με σκοπό να προστατευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μνημεία της πόλης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου