Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα γυναικεία ψέμματα;



Τελικά ο Πινόκιο ήταν γένους θηλυκού; Ποιοι και γιατί λένε τα περισσότερα ψέμματα; Οι άνδρες ή οι γυναίκες; Ποια ψέμματα είναι “αθώα και ανώδυνα” και ποια όχι; Τα ανδρικά ή τα γυναικεία; Όταν μια γυναίκα αποκαλύψει τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχε, λέει πάντα την αλήθεια; Γιατί γίνεται αυτό;

Φυσικά και οι άνδρες και οι γυναίκες λένε ψέμματα. Οι άνδρες λένε τα περισσότερα ψέμματα το χρόνο, αλλά οι γυναίκες λένε τα πιο λίγα αλλά και τα πιο ...επώδυνα.
Αλήθεια αν μια γυναίκα σας αποκαλύψει τον αριθμό των σεξουαλικών της συντρόφων, λέει την αλήθεια; Σύμφωνα με μελέτη που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, δεν λένε την αλήθεια. Στο ερώτημα: “με πόσους άνδρες έχει κοιμηθεί” όσο πιο μικρή είναι σε ηλικία, η γυναίκα θα πει μικρότερο αριθμό. Η έρευνα έδειξε ότι για να “πέσετε” μέσα στο ερώτημα αυτό, αρκεί να να πολλαπλασιάσετε επί 2 το νούμερο που θα σας απαντήσει. (ειδικά στις νεαρές ηλικίες)
Η έρευνα αποκάλυψε ότι 1 στις 10 λέει ψέμματα για τον αριθμό των σεξουαλικών τις συντρόφων.
Όμως το μεγαλύτερο ψέμα με τη μεγαλύτερη συχνότητα είναι αυτό που έχει να κάνει με το ποσό χρημάτων που ξοδεύουν όταν αγοράζουν ρούχα. Το 30%, των γυναικών που ερωτήθηκε, απάντησε ότι δεν λέει την αλήθεια στους συντρόφους τους, όταν τις ρωτάνε “Αγάπη μου πόσο έκανε αυτό το ζευγάρι παπούτσια (όπου παπούτσια μπορείτε να βάλετε, φόρεμα, συνολάκι, μαγιώ, εσώρουχα, κρέμες, καλλυντικά), που αγόρασες;
Άλλος τομέας που οι γυναίκες λένε ψέμματα, είναι αυτός της πραγματικής τους ηλικίας. Το 10% των γυναικών, δεν λένε ποτέ την αλήθεια για την χρονολογία γέννησης τους. Εντύπωση προκαλεί επίσης και τα ψέμματα που λένε οι γυναίκες για το βάρος τους. Το 20%, απαντούν πάντα, ένα διαφορετικό (προς τα κάτω) νούμερο κιλών, από αυτό που ζυγίζουν στην πραγματικότητα.
Η έρευνα συνέκρινε τα ανδρικά ψέμματα το χρόνο τα οποία είναι περίπου 650. Δηλαδή ένας άνδρας θα πει ψέμματα τουλάχιστον 1,4 φορές την ημέρα. Οι γυναίκες λένε λιγότερα ψέμματα τον χρόνο. Περίπου 537. Κάτι λιγότερο από 1,2 φορές τη μέρα.
Τα ψέμματα των ανδρών έχουν να κάνουν με την ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσαν, με τις δικαιολογίες γιατί άργησαν στο σπίτι κ.α. Οι άνδρες επίσης, λένε και μεταξύ τους ψέμματα κυρίως για τις επιδόσεις τους στο σεξ, για τις επιδόσεις τους στο κυνήγι ή το ψάρεμα κ.α
Τέλος αναπάντητο παραμένει το ερώτημα πόσες γυναίκες έχουν πει ψέμματα στον σύντροφο τους όταν του ανακοινώνουν μετά το σεξ: “αγάπη μου ήσουν ο καλύτερος που είχα ποτέ...”

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου