Απίστευτο: Έγινε μπαμπάς στα... 96!




Ο άνδρας που κάνει ακόμα σεξ τρεις φορές κάθε..

βράδυ έγινε ο γηραιότερος πατέρας στον κόσμο, σπάζοντας το ρεκόρ που ο ίδιος κατείχε.

Ο Ramjit Raghav έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά στα 96 του χρόνια, ενώ ο πρώτος του γιος είχε γεννηθεί όταν ο ίδιος ήταν... 94!


Παρότι τότε έλεγε πως ένας γιος είναι αρκετός, τον περασμένο μήνα ο Ramjit και η 54χρονη σύζυγός του Shakuntala υποδέχθηκαν στην οικογένειά τους και το δεύτερο παιδί τους.

«Τι να κάνω; Είναι θέλημα Θεού. Εκείνος ήθελε να κάνω κι άλλο έναν γιο», λέει ο 96χρονος που ζει στην Ινδία.

Όταν η Shakuntala έφερε στον κόσμο το υγιές αγοράκι, στο νοσοκομείο της πόλης Haryana όπου ζει η οικογένεια, οι γιατροί γέλασαν όταν ο Ramjit είπε πως ήταν ο πατέρας.

«Γελούσαν αλλά είχαν μείνει έκπληκτοι», περιγράφει ο ίδιος.

Ο Ramjit έχει υψηλές προσδοκίες για τα παιδιά του: «Εγώ ήμουν αγρότης σε όλη τη ζωή μου αλλά θέλω εκείνοι να γίνουν υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της κυβέρνησης», λέει.

«Είναι ωραίο που έχω ακόμα έναν γιο. Ακόμα κι αν ένας από τους δύο πεθάνει θα έχω κάποιον να συνεχίσει το οικογενειακό όνομα», προσθέτει.

Ο Ramjit παραδέχεται πως ο ίδιος είναι πολύ περήφανος που έγινε πατέρας σε αυτή την ηλικία αλλά οι γείτονές του ζηλεύουν τη σεξουαλική του ζωή. «Κάνω σεξ τρεις με τέσσερις φορές κάθε βράδυ. Οι γείτονές μου ζηλεύουν και με ρωτούν ποιο είναι το μυστικό μου αλλά τους λέω πως είναι θέλημα Θεού»

«Είμαι υγιής και απολαμβάνω το σεξ με τη γυναίκα μου. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για ένα ανδρόγυνο να έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές, όταν η γυναίκα μου το ζητάει μπορώ να συνεχίζω όλο το βράδυ αλλά για το χάρη των παιδιών μου έχω βάλει τις ανάγκες μας στην άκρη προς το παρόν».

Ο Ramjit υποστηρίζει πως η καθημερινή κατανάλωση αμυγδάλων, βουτύρου και γάλακτος τον κράτησε σεξουαλικά δραστήριο.

«Νοιάζομαι για τη γυναίκα μου και της δίνω ό,τι χρειάζεται. Είναι μία πολύ χαρούμενη γυναίκα», τονίζει. Όταν γνώρισε τη Shakuntala πριν από 22 χρόνια, ο Ramjit ήταν χήρος για μία 25ετία.

«Δεν είχε οικογένεια ούτε φίλους και ήθελα να τη βοηθήσω», εξηγεί ο ίδιος. «Την πήρα υπό την προστασία μου, της έμαθα γιόγκα και ερωτευτήκαμε, της ζήτησα να με παντρευτεί».

Η Shakuntala πιστεύει πως θα είχε πεθάνει αν δεν είχε βρει τη φροντίδα στο πρόσωπο του Ramjit.

«Δεν έχει σημασία η ηλικία του, τον αγαπώ και νοιάζομαι γι' αυτόν παρότι μερικές φορές μου φωνάζει. Εμένα δεν μου φαίνεται γέρος, κάνει έρωτα σαν 25χρονος και καλύτερα, γιατί μπορεί να συνεχίζει όλη τη νύχτα, και είναι εξαιρετικός πατέρας», καταλήγει.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου