Τα 6 είδη σεξ που πρέπει να αποφεύγονται!



Εσύ ζητάς λίγη σωματική επαφή και σου 
τυχαίνει το χειρότερο! Κοίτα, λοιπόν, τα είδη που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία...






Το κουνελίσιο σεξ:



Εκείνος με αυτοπεποίθηση μεγαλύτερη από του Μπραντ Πιτ αλλά με πολύ λίγα χιλιόμετρα στο κρεβάτι (κάτι που εσύ δεν γνωρίζεις) σου υπόσχεται λαγούς και πετραχήλια Και θα σου κάνω το ένα και θα σου κάνω το άλλο και φτάνετε στο κρεβάτι και καταλήγεις να υποφέρεις κάνοντας σεξ εννοείται στην ιεραποστολική στάση- δεν γνωρίζει κι άλλη ο μεσιέ- λες και είστε κουνελάκια με το κεφάλι σου να βρίσκει διαρκώς στο κεφαλάρι!



Αποτέλεσμα: εσύ από τον πόνο φωνάζεις κι εκείνος νομίζει πως λιώνεις από ηδονή.



Απώλειες: ένα καρούμπαλο στο κεφάλι και η αυτοεκτίμησή σου στα τάρταρα.



Το θλιμμένο σεξ:



Εντάξει, πίκρα υπάρχει στη μαύρη μας ζωή καθημερινά. Όλο ακούς για οικονομική κρίση κι όλοι παραπονιούνται. Έλα όμως που η λίμπιντο δεν σηκώνεται με νιαουρίσματα. Και πως να ευχαριστηθείς το σεξ με έναν άντρα που δεν χαμογελά ποτέ αλλά είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Hello;;; Δεν πάμε σε κηδεία. Το ρωτάς τον γυναικείο οργασμό αν θέλει να σε βλέπει περίλυπο;;;



Αποτέλεσμα: ο οργασμός σου δεν ήρθε ποτέ.



Απώλειες: τελείωσαν τα χαρτομάντηλα από το δάκρυ κορόμηλο



Το σεξ (πάνω στο οποίο σου εξήγησε πως απλά περνάει την ώρα του)



Τα ήθελες κι εσύ. Πάνω στη φάση να ρωτήσεις αν σε αγαπάει κι εκείνος να βρει την στιγμή να το παίξει ειλικρινής και να σου πει πως απλά περνάει καλά μαζί σου. Αφού είσαι σε τέτοια στάση που δεν μπορείς να σηκωθείς και να τον αφήνεις σηκωμένο, μένεις εκεί και σκέφτεσαι: »άκουσα καλά; τι είπε τώρα; δηλαδή περνάει καλά και με άλλες;»



Αποτέλεσμα: περνάτε την επόμενη μία ώρα να γκρινιάζεις για το τι εννοούσε και να έχετε και οι δύο πονοκέφαλο για τρεις μέρες.



Απώλειες: η αξιοπρέπειά σου πήγε περίπατο



Το σεξ το μεθυσμένο!



Βγήκατε, ήπιατε, εκείνος ήπιε περισσότερο, εκείνος ήπιε ακόμα περισσότερο και στην επιστροφή, παρά το μεθύσι, ήθελε τρελίτσες. Εκτός του ότι η στύση του μισοκοιμόταν, εκτός του ότι δεν ήξερε τι κάνει και που πιάνει, δεν ολοκλήρωνε με τίποτα. Όσο για εσένα, τι να ευχαριστηθείς ανάμεσα στις αναθυμιάσεις του αλκοόλ.



Αποτέλεσμα: ξυπνάς με ένα κεφάλι καζάνι και άπειρα νεύρα για την ικανοποίησή σου που δεν ήρθε ποτέ.



Απώλειες: την τουαλέτα σου μην την δεις μετά την μεθυσμένη του επίσκεψη.



Το σεξ που ήρθε με πίεση:



Δεν έχεις όρεξη, δεν θέλεις βρε παιδί μου αλλά εκείνος επιμένει. Ο ψυχολογικός του πόλεμος πετυχαίνει και προσπαθεί χωρίς επιτυχία να σε κάνει να δεις τι θα έχανες αν δεν το κάνατε! Εμ, την γνωρίζεις τη γυναικεία ψυχολογία που δεν θα συνεργαστεί με κανέναν υπό πίεση; Ε, αυτή η ψυχολογία δεν θα σε αφήσει να χαρείς αυτή τη φάση του »με το ζόρι παντρειά».



Αποτέλεσμα: η πίεση έφερε βροχή, κι έχουμε μείνει μοναχοί.



Απώλειες: αυτός ο εξαναγκασμός πάνω στο πιο ευχάριστο πράγμα, έστειλε την ερωτική σου διάθεση περίπατο αναψυχής.



Το άρρωστο σεξ:



Κι όταν λέμε άρρωστο, εννοούμε με βηχαλάκι, πυρετό, ένα σπασμένο πόδι, τη μέση σου σε κακή κατάσταση. Κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις που θέλεις να κάνεις καυτό σεξ αλλά καυτό είναι μόνο του κούτελό σου, είναι πιθανό να μην εξελιχθεί καλά. Πόσο σέξι να νιώθεις άλλωστε με κόκκινη μύτη, πρησμένα μάτια, τσακισμένα από τα δέκατα κοκαλάκια.



Αποτέλεσμα: ο ένας κολλάει τον άλλο ή ο ένας επιβαρύνει την κατάσταση του άλλου.



Απώλειες: το πνεύμα ήταν πρόθυμο, το σώμα ακόμα μετράει πληγές!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου