Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα μπουγελώματα με σαμπάνια 44 χρόνια πριν (σπάνιες φωτό)


Σπάνιες φωτογραφίες της Αλίκης που ξεφαντωνεί..

Σεπτέμβριος του 1968. Είναι μια εποχή που stars , ανακαλύπτουν ένα νέο τρόπο να κάνουν τις νύχτες τους ποιο ενδιαφέρουσες , και τους ''κοινούς θνητούς'' να παρακολουθούν τις ζωές τους και να τις αντιγράφουν μέσα από τα περιοδικά.

Εκείνη την εποχή, οι διάσημοι είχαν βαρεθεί να σπάνε πιάτα και αναζητούσαν κάτι διαφορετικό. Ένα βράδυ , στο κέντρο που τραγουδούσε ο Σταμάτης Κόκοτας , το ''Όνειρο απατηλό'' ανάμεσα στους πελάτες ήταν και μια διάσημη παρέα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης με την τότε πρωταγωνίστρια του Δέσποινα Στυλιανοπούλου κάθισαν στο πρώτο τραπέζι για να ακούσουν τον Κόκοτα που τότε μεσουρανούσε.

Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, η Αλίκη, άρπαξε τη σαμπάνια και άρχισε να καταβρέχει τον τραγουδιστή. Ο αφρός καταλήγει στα διπλανά τραπέζια, και αρχίζει ένα ''μπουγέλωμα '' από σαμπάνιες που εκτοξευόντουσαν από όλα τα σημεία , που έμεινε στην ιστορία. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε όλα τα περιοδικά της εποχής και έκτοτε ουδέποτε ένα μπουκάλι σαμπάνιας δεν ήταν μόνο για να πιούν οι καλεσμένοι , αλλά κυρίως για να το λουστούν η να λούσουν την παρέα τους.

Μια νέα μόδα μόλις ξεκίνησε κείνο το βραδύ του Σεπτέμβρη, 44 χρόνια πριν.






Πηγή: queen.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου