Της ήρθε λογαριασμός τηλεφώνου… 11,7 τρισεκατομμύρια ευρώ!


Γυναίκα & λογαριασμός τηλεφώνου
Η Solenne San Jose από το Pessac της Γαλλίας, μια πόλη κοντά στο Bordeaux, κόντεψε να μείνει κυριολεκτικά στον τόπο όταν άνοιξε το φάκελο και είδε το λογαριασμό του τηλεφώνου της!
Δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε ότι χρωστούσε στην εταιρεία… 11,7 τρισεκατομμύρια ευρώ…
δηλαδή περίπου 6.000 φορές το ΑΕΠ της χώρας!
Όταν συνήλθε επικοινώνησε με την εταιρεία για να τους εξηγήσει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, όμως οι υπάλληλοι την ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και πως πρέπει να εξοφλήσει το ποσό!
Λίγο καιρό νωρίτερα είχε διακόψει τη σύνδεση γιατί έμεινε άνεργη. Τότε την ειδοποίησαν ότι θα πλήρωνε ένα ποσό για την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου της, αλλά όταν έφτασε ο λογαριασμός η Solenne λίγο έλειψε να λιποθυμήσει!
Στο κάτω μέρος του λογαριασμού αναγραφόταν το εξής ποσό: 11.721.000.000.000.000 ευρώ.
«Είχε τόσα πολλά μηδενικά που δεν ήξερα καν πόσο ήταν το ποσό» είπε.
«Όταν εξήγησα στην εταιρεία Bouygues Telecom ότι έχει γίνει κάποιο λάθος ο υπάλληλος μου απάντησε ότι τα ποσά αυτά υπολογίζονται αυτόματα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος. Ακόμη, μου είπαν ότι το ποσό θα έβγαινε από τον τραπεζικό μου λογαριασμό» πρόσθεσε.
Χρειάστηκαν μερικά ακόμη τηλεφωνήματα μέχρι η εταιρεία να παραδεχτεί το τυπογραφικό λάθος της και να εκδώσει νέο λογαριασμό με το ακριβές ποσό που δεν ξεπερνούσε τα 118 ευρώ! Για την ακρίβεια ήταν 117,21 ευρώ!


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2012/10/tis-irthe-logariasmos-tilefwnoi-11-tris/#ixzz294MqXiEV

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου