Αυτά είναι τα 10 πιο σ έ ξ ι πράγματα σε μία γυναίκα!


Αναρωτιέσαι τι θεωρούν οι άντρες σέξι και τι όχι;
Το ελκυστικό, το θηλυκό και το σέξι προφανώς και υπόκεινται και σε υποκειμένικά κριτήρια.
Υπάρχουν όμως 10 πράγματα που θεωρούνται σέξι από το σύνολο σχεδόν του ανδρικού πληθυσμού! Ανακάλυψε τα, και ανάδειξέ τα!


Όμορφα πόδια

Τα καλοσχηματισμένα πόδια αποτελούν για τους άντρες ένα από τα πιο σεξουαλικά πράγματα πάνω σου. Δεν έχει σημασία αν είναι υπερβολικά αδύνατα, λίγο πιο λιπώδη, ή μυώδη. Το πιο σημαντικό, είναι το να ξέρεις πως να τα αναδεικνύεις.


Άποψη και στιλ

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από μια γυναίκα που έχει συγκεκριμένη άποψε για τα πράγματα, και τη δική της προσωπική κοσμοθεωρία. Και φυσικά στιλ και γούστο από το ντύσιμο μέχρι τη διακόσμηση και το φαγητό.


Παπούτσια- εννοώντας γόβες...
Το ποσοστό των αντρών που λατρεύει τις γυναικείες γόβες είναι σχεδόν το σύνολο του αντρικού πληθυσμού! Με πρωταγωνιστή φυσικά το απόλυτο φετίχ, τις 12ποντες γόβες στιλέτο. Μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη της γόβας!


Οπίσθια




Ότι και να πούμε είναι λίγο. Δεν υπάρχει άντρας που δεν θα παρατηρήσει την πίσω πλευρά του σώματός σου... Μην το ψάχνεις. Είναι κάτι που δεν μπορούν να ελέγξουν!


Ντεκολτέ

Δεν χρειάζεται να φοράς το πιο αβυσσαλέο σου ντεκολτέ, αλλά μη φορέσεις και το πιο κλειστό σου ζιβάγκο σε ένα ερωτικό ραντεβού. Δεν χρειάζεται να είναι πρόστυχο, απλά θηλυκό για να αναδεικνύει ένα από τα ωραιότερα σημεία στο σώμα μίας γυναίκας: Το στήθος σου!


Αυτοπεποίθηση
Το να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου είναι το καλύτερο αφροδιασικό, και πραγματικά είναι από τα πιο σέξι στοιχεία σε μια γυναίκα.


Η γυμνή πλάτη

Πίστεψέ μας, αν φορέσεις ένα φόρεμα ή μία μπλούζα που αφήνει ένα κομμάτι της πλάτης ακάλυπτο, θα τον τρελάνεις στο λεπτό. Η γυμνή πλάτη είναι σέξι και σικ ταύτοχρονα.


Το χαμόγελο σου
Ένα αυθεντικό σου χαμόγελο μπορεί κυριολεκτικά να τον απογειώσει. Ο Γκάντι το είπε καλύτερα: “ Το αυθεντικό χαμόγελο είναι η καλύτερη ευγλωττία”.


Λέγε το όνομα του

Είτε είναι το όνομά του, είτε ένας προσωπικός τρόπος με τον οποίο προσφωνείτε ο ένας τον άλλο, είτε είναι ένα τρυφερό υποκοριστικό, το να τον αποκαλείς είναι κάτι που του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του, φέρνοντάς τον πιο κοντά σου.


Ακομπλεξάριστη και προσαρμοστική
Και όμως είναι ελκυστικό! Το να ξέρεις ποια είσαι, το να είσαι ευπροσάρμοστη, απλή και προσγειωμένη, είναι αυθεντικά σέξι και ελκυστικό.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου