Αστυνομικίνες για φίλημα στη Ρωσία (Video)


Αστυνομικίνα
Έναν ξεκαρδιστικό τρόπο βρήκαν μέλη της οργάνωσης “Βόινα” για να ειρωνευτούν τα μέτρα κάθαρσης της ρωσικής αστυνομίας. Νεαρές κοπέλες πλησίαζαν αστυνομικίνες και επιχείρησαν να τις φιλήσουν.
Ένα αμφιλεγόμενο βίντεο που παρουσιάζει νεαρές κοπέλες να αγκαλιάζουν και να φιλούν αστυνομικίνες δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα από τη ρωσική οργάνωση Βόινα (σημαίνει “πόλεμος” στα ρωσικά), με την ευκαιρία της εφαρμογής μεταρρυθμίσεων στο αστυνομικό σώμα.

Το βίντεο δείχνει νεαρές να πλησιάζουν ανυποψίαστες αστυνομικίνες στο δρόμο ή μέσα στα μέσα μεταφοράς και να τις φιλούν στα μάγουλα ή στο στόμα. Μερικά από τα “θύματα” προσπαθούν να απωθήσουν αυτήν την αναπάντεχη επίδειξη… τρυφερότητας.
Το βίντεο έχει για μουσική υπόκρουση ένα τραγούδι της δεκαετίας του 1920 που υμνεί την αστυνομία και συνοδεύεται από μια λεζάντα που εξηγεί ότι πρόκειται για την εκστρατεία “Φίλα τους μπάτσους!”.
Η οργάνωση υποστηρίζει στο μπλογκ της ότι τα “επιθετικά φιλιά” έχουν ως στόχο να… βοηθήσουν τις αστυνομικίνες να προσαρμοστούν στις μεταρρυθμίσεις που διέταξε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα.
Η ρωσική αστυνομία τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας σειράς σκανδάλων που αφορούσαν δολοφονίες, βιασμούς ή παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.
Μετά την επανάσταση του 1917 η αστυνομία αποκαλείτο “μιλίτσια” αλλά με τη μεταρρύθμιση του Μεντβέντεφ θα αποκτήσει ξανά την ονομασία “πολίτσια”.
Η οργάνωση Βόινα είναι γνωστή επειδή μέλη της ζωγράφισαν ένα πέος τεραστίων διαστάσεων σε μια γέφυρα της Αγίας Πετρούπολης, απέναντι από τα τοπικά γραφεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας.
Πηγή: News247.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου