VIDEO: Ο Ρόμνεϊ λέει σε εκατομμυριούχους τι πραγματικά πιστεύει για το λαό



Ο Ρόμνεϊ λέει σε εκατομμυριούχους τι πραγματικά πιστεύει για το λαό



Κατά τη διάρκεια ενός εράνου από ιδιώτες για ενίσχυση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος...








ο προεδρικός υποψήφιος Μιτ Ρόμνεϊ είπε σε μια μικρή ομάδα πλούσιων χορηγών τι πραγματικά πιστεύει για όσους υποστηρίζουν τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Κατά τη γνώμη του οι μισοί Αμερικανοί δεν πληρώνουν φόρους, δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη ζωή τους, και περιμένουν από την κυβέρνηση να τους φροντίσει παρέχοντας παιδεία και περίθαλψη.



"Υπάρχει ένα 47% που θα ψηφίσει την πρόεδρο, ό,τι και να γίνει. Υπάρχει το 47% που είναι μαζί του, που εξαρτάται από την κυβέρνηση, που πιστεύει ότι είναι θύμα, που πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να φροντίζει γι 'αυτούς, που πιστεύει ότι έχει δικαίωμα στην υγειονομική περίθαλψη, στην τροφή, στη στέγαση, για τα πάντα. Και η κυβέρνηση θα πρέπει να τα παρέχει. ... Αυτοί είναι άνθρωποι που δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος. Η δουλειά μου δε είναι να ανησυχώ για εκείνους τους ανθρώπους που ποτέ δεν θα πείσω ότι πρέπει να αναλάβουν προσωπική ευθύνη και τη φροντίδα για τη ζωή τους."



Το Mother Jones απέκτησε αυτό το βίντεο στο οποίο ο Ρόμνεϊ μιλάει ειλικρινά και εμπιστευτικά για το την στρατηγική της εκστρατείας του και επιβεβαιώνει την αυθεντικότητά του. Το site δεν προσδιορίζει την ημερομηνία ή τον τόπο της εκδήλωσης για να προστατεύσει την πηγή του. Παρακάτω ο Ρόμνεϊ εκφράζει την την περιφρόνησή του για τους Αμερικανούς που υποστηρίζουν τον πρόεδρο (κι έχουν το θράσος να έχουν απαιτήσεις από το κράτος!)





Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου