P.HILTON: Oι gay είναι αηδιαστικοί… οι περισσότεροι έχουν aids







Σάλος έχει ξεσπάσει με τις ομοφοβικές δηλώσεις της Paris Hilton...








η οποία αποκαλεί τους gay «αηδιαστικούς», προσθέτοντας ότι έχουν μανία με το σεξ και οι περισσότεροι έχουν aids!



Οι ατάκες – «βόμβα» της 31χρονης ξανθιάς καταγράφθηκαν μέσα σε ένα ταξί, ενώ γυρνούσε σπίτι της από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, στις 7 του μήνα.

«Οι gay είναι τα πιο μανιακά με το σεξ άτομα που υπάρχουν. Είναι αηδιαστικοί. Οι περισσότεροι έχουν aids... Θα ήμουν τόσο τρομοκρατημένη αν ήμουν gay… Αν είσαι gay, το πιο πιθανό είναι να πεθάνεις από aids», λέει η Paris στον φίλο της, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και της μιλά για μία εφαρμογή στο κινητό μέσω της οποίας μπορείς να συνομιλήσεις με άλλoυς ομοφυλόφιλους στην περιοχή σου.Την συνομιλία κατέγραψε ο οδηγός του ταξί, ο οποίος την έδωσε στη δημοσιότητα -με το αζημίωτο βέβαια.

«Με τα σχόλιά της η Paris προσπάθησε να τονίσει την επικινδυνότητα που κρύβει το σεξ χωρίς προστασία, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές παθήσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της 31χρονης, σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αφού η Paris δέχεται «πυρά» για τις δηλώσεις της.Επισημαίνοντας πως η ξανθιά κληρονόμος στηρίζει στην gay κοινότητα, ο εκπρόσωπος κατέληξε: «τα σχόλια αυτά ακολούθησαν μίας συζήτησης που είχε με ένα φίλο της, ο οποίος της είχε διηγηθεί μια ιστορία για έναν φορέα του AIDS που κάνει συνειδητά σεξ χωρίς προφύλαξη… Συζητούσαν για μια ιστοσελίδα που διευκολύνει το σεξ με αγνώστους και τα σχόλιά της αφορούσαν τους χρήστες της».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου