Κυκλοφόρησε το gameplay trailer του Bad Piggies



  • 1
     
image359 Κυκλοφόρησε το gameplay trailer του Bad Piggies
 
Το Yahoo Games κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer του Bad Piggies, του νέου spin-off παιχνιδιού της σειράς Angry Birds, στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τα κύρια χαρακτηριστικά του gameplay.
Σκοπός των παικτών στο νέο αυτό παιχνίδι της Rovio θα είναι να κατασκευάσουν τρελά οχήματα, αυτοκίνητα, ελικόπτερα, ακόμα και αεροπλάνα, προκειμένου να προχωρήσουν στις πίστες και να βοηθήσουν τα γουρούνια να κλέψουν τα αυγά των πουλιών.
Το πρώτο gameplay video μας δείχνει την διαδικασία κατασκευής και χειρισμού των οχημάτων καθώς και τα διάφορα εξαρτήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή τους, από μηχανές, μπαλόνια, ρουκέτες, τρόμπες αέρα, μέχρι και μπουκάλια αναψυκτικών.
Σίγουρα το Bad Piggies ξεφεύγει από την «απλότητα» της αρχικής σειράς των Angry Birds, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία τους. Το νέο παιχνίδι είναι αρκετά πιο δημιουργικό και αισθητά πιο πολύπλοκο, κάτι που ίσως αποτελέσει εμπόδιο για πολλούς χρήστες.
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το Amazing Alex, ένα παιχνίδι puzzle της Rovio δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις 500.000 downloads. Ίσως βέβαια το γεγονός πως το Bad Piggies διατηρεί το theme των Angry Birds βοηθήσει το κοινό της Rovio να του δώσει τουλάχιστον μια ευκαιρία.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για Android και iOS ενώ αργότερα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου