Σκηνοθέτησε το θάνατό του για να γλιτώσει από την πρώην ερωμένη του



Ο Μάικλ Γουόρντ, πρώην κυβερνήτης του 
πυρηνικού υποβρυχίου «Πίτσμπουργκ», παύθηκε των αρμοδιοτήτων του, μετά από μόλις δέκα ημέρες, όταν αποκαλύφθηκε πως...

σκηνοθέτησε το θάνατό του προκειμένου να αποφύγει την ενόχληση από την γυναίκα με την οποία απατούσε την σύζυγό του!



Ο 43χρονος κυβερνήτης ήταν παντρεμένος, αλλά είχε γνωρίσει μια άλλη γυναίκα, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση από τον περασμένο Οκτώβριο. Όταν όμως εκείνη του είπε πως είναι έγκυος εκείνος σκηνοθέτησε το θάνατό του προκειμένου να αποφύγει το ξεσκέπασμα της υπόθεσης. Πώς το έκανε αυτό; Έφτιαξε στο Διαδίκτυο έναν ψεύτικο λογαριασμό e-mail και της έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως «Μπομπ, συνεργάτης του Μαικλ Γουόρντ» όπου της γνωστοποιούσε πως ο Μαικλ «πέθανε αιφνιδίως»!



Η γυναίκα όμως, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ταξίδεψε μέχρι το σπίτι του «μακαρίτη», για να πει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά το βρήκε άδειο. Ένας γείτονας την πληροφόρησε πως ο Γουόρντ στην πραγματικότητα δεν είχε πεθάνει, αλλά είχε μετακομίσει μόνιμα στο Κονέτικατ προκειμένου να αναλάβει την διοίκηση ενός πυρηνικού υποβρυχίου. Αργότερα η γυναίκα απέβαλε.



Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού των ΗΠΑ τον έπαυσε των καθηκόντων του και επιπλέον του έχει απαγγείλει κατηγορίες για σωρεία παραβιάσεων της στρατιωτικής νομοθεσίας.«Η συμπεριφορά του κυβερνήτη Γουόρντ απέναντι τόσο στη σύζυγο, όσο και στην εξωσυζυγική του σχέση, δεν συνάδει με τις αξίες του αμερικανικού ναυτικού», δήλωσε οΒέρνον Παρκς, διοικητής μοίρας πυρηνικών υποβρυχίων των ΗΠΑ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου