Ρωσία: Ερευνητής δημιούργησε τανκ… αφοδευτικής επίθεσης


Ρωσία: Ερευνητής δημιούργησε τανκ... αφοδευτικής επίθεσης
Ο Ρώσος ερευνητής Aleksandr Georgievich Semenov είναι ο πατέρας του πιο “βρώμικου”, κυριολεκτικά, όπλου στον πλανήτη.
Ο Semenov σχεδίασε τανκ το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους στρατιώτες που βρίσκονται μέσα κατά τη διάρκεια της μάχης, να εξαπολύουν επίθεση στον εχθρό εκτοξεύοντας τα… περιττώματά τους μαζί με τα πραγματικά βλήματα.
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο ιδιόρρυθμος εφευρέτης κατοχύρωσε την ευρεσιτεχνία του (με τον αριθμό #2399858) για να είναι σίγουρος ότι… δεν θα του κλέψουν την ιδέα.

Σύμφωνα με την Guardian, ο Semenov περιγράφει τη λειτουργία του όπλου του ως εξής:
Ένας στρατιώτης (3) τοποθετεί τα απόβλητα (8) μέσα στην συγκεκριμένη θέση (7) απευθείας (fig.1) ή σε δύο στάδια. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία η θέση σφραγίζεται με το καπάκι.
Οι αριθμοί αντιστοιχούν στο παραπάνω επεξηγηματικό σκίτσο.
Ο ίδιος ο εφευρέτης έχει μάλιστα κατακτήσει άλλα 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ενώ η έρευνα του για το υπερόπλο περιττωμάτων, συνοδεύεται από 12σέλιδη έκθεση. Το σχόλιο του για τη νέα του πατέντα είναι ενδεικτικό του σκεπτικού του για την υλοποίηση του:
“Το όπλο, το οποίο φέρει το ειδικό βλήμα, στοχεύει σε μια ζώνη ασφαλείας ή στον εχθρό – στόχο, αν αυτός το αξίζει”.
Παρατηρεί μάλιστα, πως με τον συγκεκριμένο τρόπο, οι στρατιώτες μπορούν να κάνουν τη βιολογική τους ανάγκη μέσα στο ίδιο το όχημα, καθώς υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να κάνουν υπομονή για πάρα πολλές ώρες μέχρι να τελειώσει η μάχη… Στόχος του όπλου, να καταρρακώσει ηθικά τους αντιπάλους.
Κοινώς, ο “βιολογικός” πόλεμος, στην υπηρεσία του Ρωσικού στρατού.
Πηγή: news247.gr


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2012/09/rwsia-ereunitis-dimiourgise-tank-afodeutikis-epithesis/#ixzz27SvvpB57

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου