Ξέρετε ότι....

 Ιδρυτής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, του Ανατολικού Ρωμαϊκού  κράτους,  θεωρείται  ο γιος  του  αυτοκράτορα Κωνστάντιου Κωνσταντίνος (306-387 μ.Χ.) ο οποίος από τη ρωμαϊκή σύγκλητο ονομάστηκε, θεός από την  ιστορία μέγας και από τη χριστιανική Εκκλησία άγιος ισαπόστολος....


 Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος και ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Μεσογείου. Είναι επίσης ως γεωγραφικό διαμέρισμα το νοτιότερο τμήμα της Ευρώπης. Έχει έκταση 8.338 τ.χλμ. και πληθυσμό 536.980 κατοίκους.

Η πρώτη  πτήση με ένα κινητήριο αεροσκάφος έγινε από τους αδελφούς Ουϊλμπουρ και Όρβιλ  Ράϊτ το 1903; Το 1903, το Ντητρόϊτ γίνεται το κέντρο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το 1904  κατασκευάζεται  η πρώτη ηλεκτρο νική  λυχνία. Το  1905  διατυπώνεται από τον Άλμπερτ  Αϊνστάιν (1879-1955) η θεωρία της σχετικότητας.

Οι Γίγαντες γεννήθηκαν από το σώμα της Γης όταν έσταξε πάνω του αίμα από την πληγή του Ουρανού μετά τον ακρωτηριασμό του από τον Κρόνο;  Με τον ίδιο τρόπο γεννήθηκαν οι Ερινύες & οι Μέλιες Νύμφες. Οι Γίγαντες ήταν όντα τρομακτικά και υπερφυσικά.


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου