Έμαθαν ότι πάσχουν από ανίατες ασθένειες και ψάχνουν αναδόχους για τα παιδιά τους



Συγκλονίζει η ιστορία ενός ζευγαριού που πάσχει
από ανίατες ασθένειες και προσπαθεί να βρει ανάδοχους γονείς για τα παιδιά του. Ο Paul και η Clare Coulston γνωρίζουν πως η κατάσταση της υγείας τους είναι πολύ σοβαρή και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσσουν το μέλλον των παιδιών τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Daily Mail”, η 36χρονη Clare πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου του οισοφάγου και έχει 30% πιθανότητες επιβίωσης, ενώ ο σύζυγός της Paul πάσχει από μια νόσο των κινητικών νευρώνων και σύμφωνα με τους γιατρούς του έχει ακόμη 3-5 χρόνια ζωής.




Ωστόσο, το μοναδικό ερώτημα που βασανίζει το ζευγάρι είναι: “Ποιος θα φροντίσει τα παιδιά μας;”. Η 4χρονη Evelyn και ο 6χρονος Finlay είναι η βασική τους προτεραιότητα και οι γονείςέχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε αν συμβεί το μοιραίο να πάνε τα παιδιά τους σε οικογένειες με ανάδοχουςγονείς




“Είχαμε να σκεφτούμε την κηδεμονία των παιδιών…έπρεπε να καθίσουμε και να σκεφτούμε ρεαλιστικά... Έχουμε ήδη μιλήσει με ανάδοχους γονείς κι έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, για το χειρότερο ενδεχόμενο”, αναφέρει το ζευγάρι.




Όπως λένε πάντως άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον, οι δυο τους έχουν πάρει πολύ ψύχραιμα την κατάστασή τους. Περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τα παιδιά και τα έχουν ήδη προετοιμάσει για το ενδεχόμενο να ζήσουν με άλλους γονείς. Ενώ, όταν τους παρακολουθεί κανείς να παίζουν με τα παιδιά τους και να χαμογελούν, είναι δύσκολο να πιστέψει ότι κάποια μεγάλη στενοχώρια κρύβεται πίσω από την τέλεια εικόνα της οικογένειαςτους.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου