Κάντε επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου μόνες σας



To όμορφο και απαλό δέρμα είναι ένα από τα 
μεγαλύτερα όπλα της γυναικείας γοητείας. Δυστυχώς στην εποχή μας, η επίσκεψη σε ινστιτούτα ομορφιάς, ισοδυναμεί με τη σπατάλη μίας ολόκληρης περιουσίας, με αποτέλεσμα οι περισσότερες από εμάς, να βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ομορφιά και γενικότερα την περιποίηση προσώπου και σώματος. Εμείς, σας έχουμε έναν απλό και εύκολο τρόπο για να κάνετε καθαρισμό προσώπου σπίτι σας, εύκολα και κυρίως οικονομικά...

Το σημαντικότερο από όλα είναι ένα καλό ντεμακιγιάζ. Το τρίπτυχο γαλάκτωμα καθαρισμού, ντεμακιγιάζ ματιών και τονωτική λοσιόν, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο καθώς το δέρμα θα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό και γυμνό από υπολείμματα τα οποία δεν το αφήνουν να αναπνεύσει. Στη συνέχεια, βράστε νερό σε μία κατσαρόλα, και αφού το νερό πάρει βράση απομακρύνετε από το μάτι. Προσθέστε φρέσκα βότανα όπως μέντα ή χαμομήλι, και σταθείτε ακριβώς πάνω από τον ατμό για 10 λεπτά. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί ακόμα και δύο φορές την εβδομάδα.

Ένα επιπλέον tip, είναι να τοποθετήσετε μία πετσέτα στο κεφάλι σας και φυσικά να είστε πολύ προσεκτικές γιατί αν υπερβείτε τα 10 λεπτά είναι πολύ πιθανό να πάθετε εγκαύματα. Τέλος, και αφού ο ατμός έχει απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, ήρθε η ώρα να απλώσετε την μάσκα. Η μάσκα ή το σκραμπ που θα επιλέξετε, θα θρέψει την επιδερμίδα σας και θα την αφήσει πιο λεία και απαλή από ποτέ. Ανάλογα με την επιδερμίδα σας, επιλέξτε και την ανάλογη μάσκα.

Μην ξεχνάτε τη σωστή ενυδάτωση. Αφού έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία, απλώστε μία ενυδατική και είστε έτοιμες!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου