Φθινοπωρινές ερωτικές προβλέψεις



Οι ερωτικές προβλέψεις του Φθινοπώρου! Ποιοι έρωτες θα κρατήσουν; Ποιοι θα δοκιμαστούν;


Αφιέρωμα στην εποχή του Φθινοπώρου, όπου τα κατακόκκινα φύλα που πέφτουν ανάβουν τα συναισθήματα!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου (αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει) και μάθε με κάθε λεπτομέρεια και ακρίβεια, όλα τα ερωτικά μυστικά της εποχής!

Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα ερωτοχτυπηθούν το φθινόπωρο του 2012 και ποιοι θα πάρουν την απόφαση να χορέψουν το χορό του Ησαΐα;



ΚΡΙΟΣ
Με σχέση

Ατίθασο Κριάρι, αν το διάστημα του Φθινοπώρου σε βρίσκει ήδη σε μία σχέση, τότε συγχαρητήρια! Απλά επειδή κατάφερες να τη διατηρήσεις, ενώ δεχόσουν εδώ και δύο χρόνια τις τρικλοποδιές του Κρόνου, από το ζώδιο του Ζυγού. Αν μέχρι τις 6/10 μπορέσεις να ξεπεράσεις όλες τις δοκιμασίες και τα προβληματάκια που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με το ταίρι σου, τότε η σχέση σου σίγουρα μπορεί να πάρει λίγο αργότερα μία πιο σοβαρή τροπή. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα (μέχρι τις 7/10) και τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού (μέχρι τις 6/10), ανεβαίνεις ψυχολογικά, εκδηλώνεις περισσότερο ερωτισμό και μπορείς να θυμηθείς με το σύντροφό σου τις παλιές, καλές και ιδιαίτερα παθιασμένες ερωτικές στιγμές σας. Προσοχή όμως, γιατί το διάστημα μέχρι τις 7/10 δεν θα λείψουν και οι ερωτικοί πειρασμοί, που θα σε βάλουν σε διλήμματα. Μην αφήσεις το πάθος της στιγμής να ανατρέψει μία σχέση που είναι για σένα σημαντική. Η πορεία του Φθινοπώρου θα σε ανταμείψει στα αισθηματικά σου, αφού η Αφροδίτη στο τέλος του Οκτώβρη (συγκεκριμένα στις 29/10) περνά στο ζώδιο του Ζυγού και γλυκαίνει τον τομέα των σχέσεων. Μέχρι τις 22/11 δεν αποκλείεται να πάρεις και την απόφαση να ‘‘σοβαρευτείς’’, δηλαδή να συμβιώσεις, να παντρευτείς ή να δεις τη σχέση σου λίγο πιο υπεύθυνα!



Χωρίς Σχέση

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού τα ρήμαξε όλα στο πέρασμά του την τελευταία διετία; Μην σε ανησυχεί καθόλου αν το φετινό Φθινόπωρο σε βρίσκει σε μία φάση που προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου, γιατί πολύ απλά η φάση της μοναξιάς και της νοσταλγίας που πέρασες από μία σχέση που έληξε άδοξα, λαμβάνει τέλος και βλέπεις τα πράγματα με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα (μέχρι τις 7/10) και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού (μέχρι τις 6/10), δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έλξεις σαν μαγνήτης έναν νέο έρωτα. Όσο απίθανο και να σου φαίνεται, ανήκεις στην κατηγορία των ζωδίων που το φετινό Φθινόπωρο θα βιώσουν έναν μεγάλο έρωτα. Βάλε τα καλά σου λοιπόν, βγες από το καβούκι σου, βρες και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό και να έχεις την βεβαιότητα ότι θα δεχθείς αρκετές προτάσεις. Από τα τέλη του Οκτώβρη (από τις 29/10), μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη (22/11), με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού – πραγματοποιώντας θετικές όψεις με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Δία στους Διδύμους- είναι αναμενόμενο ότι θα πεις αντίο στην εργένικη ζωή!





ΤΑΥΡΟΣ
Με σχέση

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι από τον Οκτώβρη, ο Κρόνος μπαίνει στο Σκορπιό και σε έχει πιάσει η ανησυχία, τι θα γίνει με σένα και τη σχέση σου. Είναι αλήθεια ότι ο Κρόνος από αυτήν τη θέση θα επηρεάσει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων για το ζώδιό σου, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φέρει και προβλήματα. Οι δοκιμασίες δεν θα λείψουν, οι οποίες όμως θα τεστάρουν τη δύναμη των συναισθημάτων ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Επιπλέον μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στο δεσμό που διατηρείς, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει ένας γάμος ή ένας απόγονος που θα φέρουν νέα καθήκοντα στην καθημερινότητά σου. Σαφώς, αν η σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια και υπάρχουν κατά καιρούς προβλήματα, τότε ναι, θα μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς ποια απόφαση πρέπει να πάρεις. Μία καλή περίοδος για σένα και τη σχέση σου είναι το διάστημα του Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα οι μέρες από 4-28 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Εκείνη την περίοδο ο αισθησιασμός, ο ρομαντισμός και η ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου και θα μπορείτε να απολαύσετε πολύ ωραίες στιγμές. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, από τις 9/10 ως τις 17/11, θα σου δημιουργήσει μία εκρηκτική, ερωτική αλλά παράλληλα και πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Το πάθος θα ξαναζωντανέψει στη σχέση σου και θα διακρίνεσαι για την εκφραστικότητά σου αλλά και την αυξημένη σου λίμπιντο! Σε όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, χρειάζεται προσοχή, γιατί πολύ απλά στις 13/11, πραγματοποιείται Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και θα επηρεάσει σημαντικά εσένα, που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.



Χωρίς Σχέση

Μία νέα σελίδα ανοίγεται στην αισθηματική σου ζωή κι αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν πολλά γύρω σου και κυρίως αλλάζεις εσύ. Αλλάζεις τις επιλογές, τα κριτήριά σου και προσπαθείς να μάθεις από λάθη του παρελθόντος προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου στο μέλλον. Κατά την περίοδο του Φθινοπώρου βρίσκεσαι σε μία φάση που δεν σε καλύπτει πλέον το εφήμερο, το παροδικό, το επιπόλαιο. Θέλεις κάτι πιο ουσιαστικό, πιο μόνιμο και με καλύτερες προοπτικές, γι’ αυτό και θα λειτουργήσεις με μεγάλη εκλεκτικότητα στην επιλογή συντρόφου! Με τον Κρόνο να βρίσκεται από τις 6/10 στον έβδομο οίκο σου, δηλαδή στο ζώδιο του Σκορπιού, ξεκινά μία νέα διετία στη ζωή σου, που όποια σχέση δημιουργηθεί και διατηρηθεί, θα μείνει για πάντα δίπλα σου! Ένα πολύ θετικό και πιο ανέμελο διάστημα για την αισθηματική σου ζωή είναι από 4-28 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Εκείνη την περίοδο θα υπάρξουν προτάσεις, γνωριμίες και θα διακρίνεσαι από αυθορμητισμό, κέφι αλλά και ερωτισμό. Ένας έρωτας θα συγκινήσει πρώτα το μυαλό σου και μετά θα καταφέρει να κλέψει και την καρδιά σου, αρκεί να ανάψεις εσύ από την πλευρά σου το πράσινο φως. Ο Νοέμβριος σε βρίσκει με παθιασμένη και ανατρεπτική διάθεση, αφού η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού που πραγματοποιείται στις 13/11 σε επηρεάζει σημαντικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του β’ δεκαημέρου. Η ζήλια, η κτητική διάθεση και η υπερβολή θα δημιουργήσουν στα αισθηματικά σου ασάφεια και αβεβαιότητα. Περιόρισε την υπερβολή και λειτούργησε με περισσότερη εγκράτεια!





ΔΙΔΥΜΟΙ
Με σχέση

Αυτό το Φθινόπωρο μία φράση μπορεί να περιγράψει την πορεία των αισθηματικών σου και αυτή δεν είναι άλλη από την ατάκα «Τραβάτε με κι ας κλαίω»! Μπορεί ώρες - ώρες να σε πιάνουν τα κυκλοθυμικά σου και να μη βρίσκεις τίποτα καλό στη σχέση σου και την άλλη στιγμή, να γουργουρίζεις σαν ναζιάρικο γατάκι στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, η σχέση σου μπαίνει από αυτό το Φθινόπωρο σε καλή πορεία, δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά ούτε και αναταραχές και αν καταφέρεις και εσύ από την πλευρά σου και περιορίσεις την τάση της απαισιοδοξίας που σε πιάνει το τελευταίο διάστημα, όλα μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 4/10 σε βοηθά να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να διασκεδάσετε παρέα, να δείτε φίλους, να συζητήσετε και γιατί όχι ακόμα και να ταξιδέψετε παρέα. Τον Οκτώβριο ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη (συγκεκριμένα από τις 8/10-17/11) μπορεί να προκαλέσει μερικά ερωτικά καβγαδάκια, τα οποία όμως θα σταθούν το αλατοπίπερο στη σχέση σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού από τις 29/10 μέχρι και τις 22/11 γίνεται ο σύμμαχος του ερωτικού σου δεσμού και φροντίζει για να περάσεις πολύ εκφραστικές, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου! Συγκράτησε λίγο τα νεύρα, την υπερβολή και την συναισθηματική ανισορροπία στα τέλη του Νοέμβρη, που πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων (στις 28/11). Να θυμάσαι εκείνη την περίοδο, ότι αν προκύψει μία ρήξη στη σχέση σου, θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεραστεί! Μην ξεχνάς ότι αυτό το φθινόπωρο, βρίσκεται ο Δίας στο ζώδιό σου (όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 13) και οι πιθανότητες να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα, είναι πιθανές!



Χωρίς Σχέση

Το Φθινόπωρο σε βρίσκει με ανάλαφρη, κεφάτη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ακόμα και αν δεν έχεις βρει αυτό που αναζητάς, ακόμα και αν πριν λίγο καιρό έφαγες για μία ακόμα φορά τα μούτρα σου από μία σχέση που σου ανέτρεψε όλα όσα πίστευες μέχρι τώρα… έχω να σου πω ότι τίποτα δεν σε πτοεί! Με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και βαθιά μέσα σου, γνωρίζεις πολύ καλά ότι ένας νέος έρωτας, επρόκειτο πολύ σύντομα να εμφανιστεί στη ζωή σου για να σου αλλάξει τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 4/10 σε κάνει να εκφράζεσαι και να φλερτάρεις, με αυτοπεποίθηση, χάρη αλλά και με έξυπνο χιούμορ. Μία βραδινή βόλτα μπορεί να σε κάνει τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, ενώ οι νέοι «φίλοι» (ή αλλιώς υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι) στο facebook θα αυξάνονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τον Οκτώβριο, ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη (συγκεκριμένα από τις 8/10-17/11), σε κάνει να διεκδικείς με δυναμισμό στον έρωτα αυτό που σου αξίζει, έστω και αν για την ώρα δεν έχεις και πολύ μεγάλη διάθεση για μία μόνιμη δέσμευση. Όλα φαίνονται όμως να αλλάζουν εκεί στα τέλη του Οκτώβρη και συγκεκριμένα στις 29/10 που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει έναν νέο ουσιαστικό έρωτα στη ζωή σου. Μέχρι τις 22/11 θα υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου και σίγουρα δεν θα σου είναι αυτό το πρόσωπο αδιάφορο… Τα μέτρια σε τρομάζουν, όμως ο νέος έρωτας που θα προκύψει θα είναι κάτι πολύ δυνατό, κάτι που θα ξεχωρίζει!





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με σχέση

Γλυκό Καρκινάκι, μην αγχώνεσαι και μη φοβάσαι ότι θα διαβάσεις πάλι κάτι δυσάρεστο για το ζώδιό σου. Μπορεί να έχεις κουραστεί και να αισθάνεσαι εξάντληση από όλες τις αναποδιές που έχεις περάσει όλο αυτό το διάστημα. Από αυτό τον Οκτώβρη όμως, φεύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω σου και αυτό δεν είναι άλλο από το βάρος του Κρόνου, που εδώ και 2 χρόνια δοκίμασε τη σταθερότητα και στις σχέσεις σου. Από τις 6/10, ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα κάνει τον έρωτα αλλά και τη σχέση σου πλέον μία πιο σοβαρή υπόθεση και θα σου δώσει τις ευκαιρίες της σταθεροποίησης. Το Φθινόπωρο ξεκινά σε ερωτικούς ρυθμούς, με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού να πυρπολεί με πάθος, ερωτισμό, ζήλια αλλά και διεκδίκηση αποκλειστικότητας μέχρι τις 5/10. Η σχέση σου θα αναβιώσει, θα ζωντανέψει θα γίνει πιο ερωτική, ωστόσο θα πρέπει από πλευράς σου να περιορίσεις τις γκρίνιες και τις καχυποψίες. Από τις 4-28 Οκτώβρη, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σε ευνοεί. Σε εκείνη τη χρονική περίοδο θα καταφέρεις να κουβεντιάσεις και να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου. Μέσα από την καλή επικοινωνία που θα μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου θα βρείτε την χρυσή τομή που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σχέση σας ακόμα καλύτερη. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13 Νοεμβρίου θα φέρει μία μοιραία εξέλιξη στο δεσμό σου, η οποία θα είναι για το καλό!



Χωρίς σχέση

Έκλαψες, πόνεσες, απογοητεύτηκες και έχασες την αισιοδοξία σου... Δεν έχεις και άδικο συναισθηματικέ Καρκίνε, δεν πέρασες και λίγα. Το Φθινόπωρο αρχίζεις σιγά σιγά να αναπτερώνεσαι, να βρίσκεις και πάλι τις δυνάμεις σου, τον εαυτό σου, τον ερωτισμό σου! Σε αυτό θα συντελέσει η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο του Ζυγού, η οποία σου είχε σταθεί σαν αγκάθι, γιατί εμπόδιζε τη σταθεροποίηση των προσδοκιών σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού ως τις 5/10 σου εγγυάται ερωτικές εξελίξεις, πάθος στο ζενίθ του και πολλές νέες γνωριμίες οι οποίες θα προκύψουν κατόπιν της δικής σου δράσης. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, από τις 4-28/10 σε φέρνει κοντά σε έναν έρωτα που μπορεί να προκύψει από το διαδίκτυο, από ένα τηλεφώνημα, από μία ξαφνική γνωριμία ή ακόμα και από ένα ταξίδι σου! Έστω και αν δεν είσαι στη φάση που θα σε συνεπάρει ένας νέος άνθρωπος, θα καταφέρεις να περάσεις καλά και να εκφραστείς πιο αυθόρμητα! Ο Νοέμβριος είναι μήνας εκλείψεων αλλά και εκπλήξεων για σένα… όσο και να προσπαθείς να συγκρατηθείς συναισθηματικά, να θυμάσαι πως «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον»! Αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν φέρνει στη ζωή σου μία μοιραία αλλαγή στα αισθηματικά σου, την οποία ούτε καν φαντάζεσαι!





ΛΕΩΝ
Σε σχέση

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς ξεκινά για σένα αλλά και για τη σχέση σου το Φθινόπωρο του 2012. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου μέχρι και τις 4/10 σε ομορφαίνει, σε γλυκαίνει και σε διεγείρει ερωτικά. Τέτοια αλλαγή λοιπόν είναι δύσκολο να μη γίνει αντιληπτή από το σύντροφό σου, τον οποίο θα καταφέρεις για μία ακόμα φορά να τον ξεσηκώσεις και να τον παρασύρεις με τα ερωτικά σου τερτίπια. Με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 5/10 είναι βέβαιο ότι δεν θα λείψουν οι ζήλιες αλλά και οι υπερβολικές απαιτήσεις από την πλευρά σου. Το Φθινόπωρο συνεχίζει σε ευχάριστους ρυθμούς, αφού στη συνέχεια ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη (στις 6/10 και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11) και εσύ δεν πρόκειται στιγμή να αφήσεις τον σύντροφό σου χωρίς χάδια, φιλιά και ερωτικά παιχνιδάκια! Μαζί θα διασκεδάσετε, θα αναζωγονηθείτε ενώ πού θα σας χάνουμε, πού θα σας βρίσκουμε, όλο στην κρεβατοκάμαρα θα είστε… Η ερωτική ζωή ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα και θα βιώσετε νέες εμπειρίες στη σχέση σας. Βέβαια, θα πρέπει να είσαι και σε εγρήγορση, καθώς το διάστημα του Νοεμβρίου είναι αρκετά «επικίνδυνο», γιατί οι δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται (Ηλιακή στο Σκορπιό στις 13/11 και Σεληνιακή στους Διδύμους στις 28/11) φέρνουν ανατροπές, προκλήσεις και απρόσμενες εξελίξεις, στις οποίες πρέπει να συμπεριφερθείς με διπλωματία και στωικότητα!



Χωρίς σχέση

Ένα Λιοντάρι ποτέ δεν είναι μόνο του! Ακόμα και αν δεν υπάρχει μία μόνιμη σχέση στη ζωή σου, είναι βέβαιο ότι αυτό το Φθινόπωρο σε βρίσκει με αρκετούς θαυμαστές. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι και τις 4/10, οι προτάσεις πέφτουν σαν βροχή, ενώ η γοητευτική σου παρουσία, ο ερωτισμός και η τόλμη σου σε καμία περίπτωση δεν θα περνούν απαρατήρητα. Σε συνδυασμό και με τον Άρη στο Σκορπιό, μέχρι τις 4/10, δεν θα τη γλιτώσεις, σίγουρα θα ζήσεις για μία ακόμα φορά αυτό τον τρελό, παθιασμένο έρωτα, που σε κάνει να δραματοποιείς τα πάντα και να κάνεις τις υπερβολές σου! Κρατήσου όμως, γιατί αν οι επιλογές σου δεν είναι σωστές, τότε θα σε κρίνει ο φίλος μας ο Κρόνος που από τις 6/10 μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και σε αναγκάζει να αναλάβεις τις ευθύνες σου! Το Φθινόπωρο συνεχίζει στο μοτίβο του έρωτα αφού στις 6/10 ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 17/11. Αυτό λοιπόν σημαίνει για σένα, πως το διάστημα αυτό θα είναι εκρηκτικά ερωτικό, δυνατό και φλογερό και θα έχει τις αισθηματικές ευκαιρίες του! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή 7-14/11 πρώτα από το ζώδιο του Τοξότη, φανερώνει ότι θα υπάρξει αναθέρμανση ενός παλαιού έρωτα στη ζωή σου! Δείξε λίγη προσοχή τον Νοέμβριο, γιατί οι δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται (Ηλιακή στο Σκορπιό στις 13/11 και Σεληνιακή στους Διδύμους στις 28/11), θα σε αναγκάσουν να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με σχέση

Τα δύσκολα πέρασαν και επιτέλους ξέρεις πολύ καλά πού πατάς, πού βρίσκεσαι, αλλά και πού θέλεις να βρεθείς. Μπορεί ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων να φέρνει παρασκήνιο και να σε κάνει να ονειροπολείς και να φαντασιώνεσαι καταστάσεις που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα (για σένα που γεννήθηκες στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου), το συμπέρασμα είναι ένα : Το Φθινόπωρο η σχέση σου καλά κρατεί! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (στις 16/11) σε βοηθά να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσεις πίσω σου τις πικρές στιγμές του παρελθόντος. Σε αυτή τη διάθεση θα συνεχίσει και ο Οκτώβριος, αφού η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου και φέρνει συναισθηματική πληρότητα, έρωτα και νέα σχέδια για σένα και τον σύντροφό σου! Μέχρι τις 28/10 μπορείς πραγματικά να δεις τη σχέση σου να βρίσκεται στα καλύτερά της! Για μία τελευταία φορά (γι’ αυτό το έτος) δείξε προσοχή την περίοδο του Νοεμβρίου, γιατί η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων (28/11) θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν και τη σχέση σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα νεύρα της δουλειάς και των οικονομικών στο δεσμό σου!



Χωρίς Σχέση

Πάντα αναζητάς τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκλειδώσεις την καρδιά σου και το Φθινόπωρο σε βρίσκει σε ένα μεταβατικό στάδιο κατά το οποίο πρέπει να κάνεις μία επιλογή στα αισθηματικά σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 16/9 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή και για τις επόμενες 14 ημέρες είναι δεδομένο ότι ο έρωτας μπαίνει δειλά-δειλά και πάλι στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στη συνέχεια κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου στις 4/10 όπου και θα παραμείνει μέχρι την 28η Οκτωβρίου… όπου μέχρι τότε θα πάρεις τελικά την απόφαση και θα κάνεις την ανατροπή να πεις το μεγάλο ΝΑΙ σε έναν έρωτα, που ναι μεν μπορεί να μην πληροί όλες τις προϋποθέσεις σου, θα καταφέρει όμως να σε «ξεμυαλίσει»! Οι νέες γνωριμίες, οι προτάσεις και τα ερωτικά διλήμματα δεν θα λείψουν… ωστόσο είπαμε ότι τα άστρα θα συνωμοτήσουν για να καταρρίψεις τις άμυνες σου και για να την «πατήσεις» με τον πιο γλυκό τρόπο! Σημείωσε όμως την ημερομηνία 28/11 από τώρα στην ατζέντα σου και πρόσεξε 15 μέρες πριν και 15 μετά, γιατί εκείνη την περίοδο πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους που σου δημιουργεί ένταση και φέρνει τα πάνω κάτω!





ΖΥΓΟΣ
Με σχέση

Από τις 6/10 αποχαιρετάς με μεγάλη χαρά τον Κρόνο από το ζώδιό σου, ο οποίος την τελευταία διετία σου έκανε τα κόλπα του και έστελνε τις προκλήσεις του ακόμα και στον τομέα των σχέσεων. Από τη στιγμή που η σχέση σου την έβγαλε καθαρή από την επιρροή του Κρόνου και ακόμα διατηρείται, τότε να ξέρεις πως η περίοδος του Φθινοπώρου (και όχι μόνο) θα σε ανταμείψει! Τα σύννεφα θα αρχίσουν από τα μέσα του Οκτώβρη να φεύγουν, η σχέση σου θα αρχίσει και πάλι να μπαίνει στους παλιούς καλούς ρυθμούς, ενώ κάποια πράγματα θα τα αντιμετωπίζεις με περισσότερη ωριμότητα και σοβαρότητα. Οι στόχοι και οι επιθυμίες σου για σένα και για το μέλλον του δεσμού σου είναι φανερό ότι από αυτό το Φθινόπωρο θα διαφέρουν, θα είναι πιο ουσιαστικοί, σταθεροί και με καλύτερες μελλοντικές προοπτικές. Το «δώρο έκπληξη» που σου ετοιμάζει το σύμπαν είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, στις 29/10, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22/11. Οι μέρες αυτές θα έχουν πολύ έρωτα, πολύ ρομαντισμό, αισθησιασμό και τρυφερότητα στη σχέση σου, ενώ δεν σου αποκλείω και το γεγονός ότι γύρω στις 9-10 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη που θα είναι στο ζώδιό σου, με τον Δία που είναι στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να πάρεις και την απόφαση του γάμου, του αρραβώνα ή γενικότερα της επισημοποίησης. Η σχέση σου λοιπόν, για το διάστημα του Φθινοπώρου έχει να σου δώσει τη χαρά που εδώ και καιρό περίμενες αλλά δεν ερχόταν.



Χωρίς σχέση


Μπορεί μέχρι τώρα να σου έλεγαν φίλοι και γνωστοί «Κάθε εμπόδιο για καλό», επειδή τα αισθηματικά σου πέρασαν από φουρτούνες και συμπληγάδες, εσύ όμως δεν μπορούσες να το κατανοήσεις. Καθώς ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σου (στις 4/10) αρχίζεις να βλέπεις την αισθηματική σου ζωή με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και ναι, τώρα καταλαβαίνεις και εσύ από την πλευρά σου, ότι αξίζεις κάτι καλύτερο. Σταματάς λοιπόν να παίρνεις το ρόλο του θύματος και διώχνεις μακριά από εσένα τις ερωτικές μνήμες του παρελθόντος. Από τις 29/10 που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου… ποιος σε πιάνει…. Εκεί πλέον ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις, γλυκαίνεις και μπαίνεις και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ. Οι γνωριμίες που θα υπάρξουν θα είναι απρόσμενες και δεν αποκλείεται να προκύψουν από το διαδίκτυο, από ένα ταξίδι ή από μία νέα δραστηριότητα που θα ξεκινήσεις. Μέχρι τις 22/11 έχεις όλες τις καλές, ευνοϊκές προοπτικές των άστρων, για να κάνεις αυτή την ξεχωριστή γνωριμία που περιμένεις. Είναι βέβαιο ότι θα αποχαιρετήσεις τη μοναξιά και θα αφεθείς σε έναν έρωτα γλυκό, που θα σε ταξιδέψει. Το τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται 9-10 Νοεμβρίου, θα εκπληρώσει μία ερωτική σου προσδοκία!







ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με σχέση

Το φετινό Φθινόπωρο ξεκινά δυναμικά για σένα, αφού ο Άρης από το ζώδιό σου μέχρι και τις 7/10 σε κάνει να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, σε κάθε πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά σου. Η σχέση σου διανύει ένα καλό στάδιο και η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου από τις 4-28 του Οκτώβρη δημιουργεί μία ανάλαφρη διάθεση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, που θα είστε όλο βόλτες και θα έχετε τη διάθεση για κοινωνική δικτύωση. Το σημαντικό σημείο του Φθινοπώρου είναι πως από τις 7/10 ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού και κάνει την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο. Δεν χρειάζεται να σε πιάνει κανένας πανικός ή ανησυχία. Ο Κρόνος φυσικά δεν σημαίνει ότι θα σε χωρίσει ή ότι θα υπάρχουν συνεχή προβλήματα στη σχέση σου. Είναι βέβαιο όμως ότι θα περάσει τη σχέση σου από εξετάσεις, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν δοκιμασίες και προκλήσεις που θα τεστάρουν την αντοχή, τα συναισθήματα και τη δύναμη του ερωτικού σου δεσμού. Το σημαντικότερο είναι ότι και εσύ από την πλευρά σου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με πιο ώριμο και σοβαρό τρόπο την αισθηματική σου ζωή. Ο Κρόνος θα σου θυμίσει ότι οι αποφάσεις σου για το μέλλον της σχέσης σου πρέπει να είναι υπεύθυνες, ενώ η έννοια της δέσμευσης γίνεται πλέον μία πολύ σοβαρή υπόθεση! Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου τον Νοέμβριο (στις 13/11) σε φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλες αποφάσεις, με αλλαγές και με την διάθεση να ανανεώσεις την ερωτική σου σχέση! Σημείωσε επίσης ότι ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα την περίοδο του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα από τις 15 – 26 Νοεμβρίου, δημιουργώντας ανησυχία, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις στη σχέση σου! Από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ακόμα περισσότερο το δεσμό σου!



Χωρίς σχέση

Οι ερωτικές προτάσεις δεν θα λείψουν το φετινό Φθινόπωρο στα αισθηματικά σου. Με τον Άρη στο ζώδιό σου μέχρι και τις 7/10 εκπέμπεις ερωτισμό, δυναμισμό αλλά και… σεξουαλικότητα και είναι βέβαιο πως όλη αυτή η ενέργεια που κρύβεις μέσα σου, θα γίνει όχι μόνο ορατή, αλλά θα προκαλέσεις και μεγάλα πάθη! Ωστόσο τα συναισθήματά σου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα και μπορεί από την μία πλευρά να θέλεις να αφεθείς δίχως όρια σε έναν νέο έρωτα, από την άλλη όμως να χαρακτηρίζεσαι από εγκράτεια… Ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στις 7/10 και θα παραμείνει για δύο ολόκληρα χρόνια. Πολλά αλλάζουν στη ζωή σου αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή. Αναζητάς το άλλο σου μισό, την σταθερή σχέση και ναι μπορείς να την βρεις, αρκεί να μην βιαστείς. Σημείωσε από τώρα και θυμήσου πως οι σχέσεις που ξεκινούν σε περίοδο Κρόνου (δηλαδή όταν ο Κρόνος είναι στο ζώδιό μας), έχουν και μακρόχρονη εξέλιξη. Ο έρωτας αναγεννιέται την περίοδο από 23/11 ως 16/12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Μπορεί ο Νοέμβριος, να είναι περίοδος εκλείψεων και η μία από τις δύο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου (στις 13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου) και στις 28/11 έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, όμως οι εκλείψεις πάντα φέρνουν καρμικά, μοιραία γεγονότα. Ένας έρωτας, δίχως όρια και λογική την περίοδο του Νοεμβρίου, θα σου δώσει άλλη πνοή!





ΤΟΞΟΤΗΣ
Με σχέση

Παιχνιδιάρη και φιλελεύθερε Τοξότη, το Φθινόπωρο ξεκινά με ευχάριστη διάθεση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 4/10 σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου και πλέον συνειδητοποιείς ότι σας ενώνουν πολλά. Μπορεί αυτή την περίοδο να γνωρίσεις και μία άλλη θετική πλευρά του συντρόφου σου, την οποία μέχρι τώρα αγνοούσες. Η επικοινωνία σας, η διάθεση για συζήτηση και η προσωπική σας επαφή θα φτιάξει σημαντικά. Στην πορεία του Φθινοπώρου, δεν σου κρύβω ότι το μυαλό σου θα είναι τόσο επικεντρωμένο στην καριέρα και στα οικονομικά, που άθελά σου, θα αμελήσεις την σχέση σου, πολύ απλά γιατί δεν θα έχεις και πολύ χρόνο. Πολλές φορές μπορεί να σε πιάνουν οι κρίσεις ανεξαρτησίας και να θέλεις να λειτουργείς πιο αυτόνομα. Ο Άρης από τις 8 Οκτωβρίου ως τις 17 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου μεταδίδει σεξουαλικότητα αλλά παράλληλα θα σου δίνει και το σθένος να αντιμετωπίσεις τις όποιες προκλήσεις. Ο Ερμής στις 30/10 μπαίνει στο ζώδιό σου, όμως από τις 7-14/11 θα κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα του παρελθόντος ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου και οι διαφωνίες θα είναι συχνές. Σου συνιστώ λοιπόν όλη την περίοδο του Νοεμβρίου, να μην τεντώνεις επιπλέον το σκοινί και να προσπαθήσεις με τρόπο υποχωρητικό να επιλύσεις τις όποιες διαφορές που θα έχεις με το ταίρι σου. Μην ξεχνάμε πως η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 28/11, επηρεάζει πολύ στενά τον τομέα των σταθερών προσωπικών σου σχέσεων. Μην αφήσεις τα προβλήματα και τις άσχημες διαθέσεις της στιγμής, να επηρεάσουν την πορεία του δεσμού σου.



Χωρίς Σχέση

Μετά από ένα ξέφρενο, ανέμελο καλοκαίρι, δεν μπορείς να πεις ότι οι φίλοι σου στο Facebook δεν αυξήθηκαν και ότι τα φλερτ και οι προσκλήσεις και οι προτάσεις που συνεχίζεις ακόμα να δέχεσαι δεν σου αναπτέρωσαν το ηθικό. Δεν έχεις ακόμα προλάβει να νιώσεις μοναξιά, ή να σε προβληματίσει το γεγονός ότι δεν έχεις σχέση, γιατί όλο και κάτι παίζεται. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι και τις 4/10 σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό και εξωστρεφή, οι γνωριμίες δίνουν και παίρνουν, εσύ το απολαμβάνεις, όμως δεν είσαι ακόμα σε φάση να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, να δεσμευτείς. Αυτή την περίοδο όμως μπορεί εύκολα να σε συγκινήσει ερωτικά ένα άτομο που θα σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση, ή θα έχετε κάποιο ηλικιακό χάσμα μεταξύ σας. Ο Άρης από τις 8/10 ως και τις 17/11 θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα φέρει και πάλι το πάθος, τον ερωτισμό και την διάθεση για ερωτικό κυνήγι στη ζωή σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 7-14/11 μπορεί να φέρει στη ζωή σου έναν έρωτα από τα παλιά, μία επικοινωνία, μία συνάντηση ή μία ερωτική εξομολόγηση με ένα πρόσωπο που αγάπησες και που αφήσατε κάποιους «ανεξόφλητους λογαριασμούς». Ίσως να περάσει από το μυαλό σου και η σκέψη της επανασύνδεσης και δεν αποκλείεται να την πραγματοποιήσεις κιόλας! Το Φθινόπωρο ρίχνει την αυλαία του με μία έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων (ακριβώς απέναντί σου) στις 28/11 η ανατροπές, το πάθος, το δυνατό συναίσθημα και οι μοιραίες εξελίξεις δεν θα λείψουν!





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με σχέση

Μετά από περίοδο τριβών, καβγάδων και έντασης στην αισθηματική σου σχέση, έρχεται το Φθινόπωρο για να σε κάνει και πάλι να χαρείς στο πλευρό του συντρόφου σου όμορφες στιγμές. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (στις 16/9) σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα κενά της σχέσης σου και μαζί με τον σύντροφό σου να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να είστε καλύτερα μαζί. Στη συνέχεια η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο στις 4/10 και δένει ερωτικά τη σχέση σου ακόμα περισσότερο μέχρι τις 28/10. Εκείνη την περίοδο δεν θα χορταίνεις να μιλάς και να συναντιέσαι με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε και κάποια μικρή απόδραση από την πόλη, έτσι απλά για να ζωηρέψετε και πάλι τον ερωτισμό στη σχέση σας. Από τις 18/11 που θα είναι και ο Άρης στο ζώδιό σου, τότε ποιος σε πιάνει… αφού θα έχεις όλο τον δυναμισμό αλλά και τον ερωτισμό που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια της σχέσης σου! Τέλος, εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να θυμάσαι ότι ο ερωτικός σου δεσμός, αλλάζει, μεταμορφώνεται και έρχονται ριζικές αλλαγές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στα πραγματικά σου θέλω. Η επιρροή του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ σημαντική και δεν θα περάσει απαρατήρητη!



Χωρίς σχέση

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον ορίζοντα της αισθηματικής σου ζωής από τις 16/9 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σου, δικτυώνεσαι, ξεκινάς νέες δραστηριότητες και ο κοινωνικός σου κύκλος ανοίγεται και μεγαλώνει. Από τις 4/10 που θα μπει και η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι βέβαιο ότι θα σου δώσει την ευκαιρία μέσα από τις επικοινωνίες και την κοινωνική σου δικτύωση να βρεις μία νέα αισθηματική σχέση που πραγματικά θα σε συγκινήσει «εγκεφαλικά»! Ο έρωτας μπορεί να προκύψει από το ίντερνετ, από την συμμετοχή σου σε μία δραστηριότητα, από ένα ταξίδι ή ακόμα μπορεί να τύχει να ερωτευτείς κάποιο άτομο που σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Στις 18/11 ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και της σεξουαλικότητας κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει μία νέα φλογερή και πολύ ερωτική περίοδο στη ζωή σου. Θα διεκδικήσεις με πάθος και δυναμισμό αυτό που θέλεις να κατακτήσεις και είναι βέβαιο ότι θα το καταφέρεις. Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, σαφώς προκαλεί εσένα του πρώτου δεκαημέρου, να αλλάξεις, να δεις τα πράγματα διαφορετικά, να κάνεις την αισθηματική σου ζωή διαφορετική από ότι σήμερα. Οι προκλήσεις δεν λείπουν, όμως αυτό το φθινόπωρο αλλάζει κάτι ουσιαστικά στη ζωή σου…





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με σχέση

Το Φθινόπωρο του 2012, απρόβλεπτε και εκρηκτικέ Υδροχόε, σου πάει πολύ, γιατί οι πλανήτες είναι φανερό ότι σε βοηθούν σε όλη την διάρκεια του τριμήνου να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου σχέση και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σιγουριά και μονιμότητα. Σύμμαχός σου δεν είναι άλλος από τον Δία, που εξακολουθεί την πορεία του στους Διδύμους και φέρνει μεγάλη εύνοια στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι πλέον η επιθυμία σου θα αρχίσει να γίνεται η επέκταση, δηλαδή θα θέλεις η σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω (ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο)! Μέχρι τις 4/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, γλυκαίνει το κλίμα στη σχέση σου και έχεις να περάσεις πολύ όμορφες, ρομαντικές στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου. Στην συνέχεια, ένα ακόμα θετικό διάστημα για τον ερωτικό σου δεσμό είναι από τις 29/10 ως τις 22/11 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Εκείνη την περίοδο θα γίνουν ουσιαστικά βήματα αλλαγών και ανανέωσης στη σχέση σου που θα σου αρέσουν πολύ. Το διάστημα που πρέπει να δείξεις την προσοχή σου, είναι την περίοδο της σεληνιακής έκλειψης στους Διδύμους, στις 28/11, γιατί εκείνη την περίοδο θα υπάρξουν ξαφνικές μοιραίες ανατροπές, οι οποίες θα σε ταράξουν!



Χωρίς σχέση

Ακόμα και αν δεν το έχεις καταλάβει, θαυμαστές υπάρχουν, γνωριμίες γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται για τους μήνες που θα ακολουθήσουν, απλά βρίσκεσαι σε μία φάση που πρέπει να κάνεις το «ξεσκαρτάρισμά» σου και να επιλέξεις τι είναι τελικά αυτό που θέλεις. Αυτό το Φθινόπωρο είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων (στον 5ο οίκο σου), έχει βαλθεί ντε και καλά να σε αποκαταστήσει. Ακόμα και αν μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αυτό το κάτι ιδιαίτερο που περιμένεις, σύντομα όλα αλλάζουν. Σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα (μέχρι τις 4/10), είναι βέβαιο ότι όλο και κάποια σχέση θα βρεθεί. Σε διαβεβαιώνω όμως ότι μία από τις πιο θετικές ερωτικές περιόδους του 2012, είναι το διάστημα από 29/10 – 22/11 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Οι επικοινωνίες, τα μηνύματα, οι γνωριμίες και οι προτάσεις θα δίνουν και θα παίρνουν και δεν σου κρύβω το γεγονός ότι σε κάποια φάση μπορεί να μπερδευτείς και να μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Δείξε προσοχή την περίοδο της Σεληνιακής Έκλειψης που σε επηρεάζει σημαντικά (28/11) και να θυμάσαι αυτό το φθινόπωρο πως το σημαντικότερο είναι να καταφέρεις να καταλάβεις και να βρεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει, τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και τι είναι αυτό που τελικά αξίζει να είναι στο πλάι σου. Σίγουρα, μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, τα ερωτήματα αυτά θα έχουν απαντηθεί και η μοναξιά που βιώνεις τώρα θα είναι μία απλή ανάμνηση!





ΙΧΘΕΙΣ
Με σχέση

Η περίοδος του Φθινοπώρου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεταβατική για τη σχέση σου, γλυκό Ψαράκι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου! Πολλές φορές μπορεί να μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς πως τα πράγματα θα θελες να ήταν αλλιώς ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Άλλες πάλι στιγμές θα παρερμηνεύεις ή θα εξιδανικεύεις την στάση του συντρόφου σου, δίνοντας ξανά και ξανά την ευκαιρία στη σχέση σας περιμένοντας πως κάτι θα αλλάξει. Για όλα αυτά φταίει και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου, που κάποιες στιγμές δεν σε αφήνει να δεις λογική ή πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου από τις 4-28 Οκτωβρίου, σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά και σου δίνει την αισθηματική επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη. Το διάστημα του Νοεμβρίου, δείξε μεγάλη προσοχή, γιατί και οι δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια αυτού του μήνα σε επηρεάζουν σημαντικά. Η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό (στις 13/11) θα προκαλέσει ξαφνικούς καβγάδες / διαφωνίες αλλά και ρήξεις. Η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (στις 28/11) θα σε κάνει να καταλάβεις ότι πρέπει ακόμα να παλέψεις αρκετά για την σταθεροποίηση του δεσμού σου!



Χωρίς σχέση

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, το διάστημα του Φθινοπώρου σου δίνει την ευκαιρία να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να τα βρεις και πάλι με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις ανθρώπους και καταστάσεις που στην ουσία ξέρεις πλέον καλά, ότι δεν σου φέρθηκαν έτσι όπως άξιζε. Ακόμα και αν ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου σε παρασύρει σε ονειροπολήσεις, νοσταλγίες και εξιδανικεύσεις αυτό το φθινόπωρο βρίσκεις και πάλι την δύναμή σου! Θα θελήσεις να κάνεις ουσιαστικά πράγματα για τον εαυτό σου και παράλληλα θα σου δοθεί και η ευκαιρία να δικτυωθείς και να κάνεις τις γνωριμίες σου. . Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου από τις 4-28 Οκτωβρίου, σε ευνοεί σημαντικά και δίνει την ευκαιρία δημιουργίας μίας νέας σχέσης η οποία θα μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ωστόσο η συμβουλή μου είναι πως για την περίοδο του φθινοπώρου θα ήταν καλύτερο από πλευράς σου, να κρατήσεις συναισθηματική εγκράτεια. Μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σου έχουν αποδείξει πρώτα την καταλληλότητα των προθέσεών τους. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου σε επηρεάζουν σημαντικά. Στις 13 Νοεμβρίου η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε βυθίζει σε σκέψεις και σου προκαλεί ανησυχία και υπερένταση. Η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (στις 28/11), φέρνει μία ξαφνική ανατροπή που σε ταράζει. Μην αγχώνεσαι και να θυμάσαι από τώρα, πως το 2013 είναι η χρονιά σου!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου